Idolhäng?

Tja! Nån som vill kolla på idol ikväll? Helst i Falun. Kanske smulpaj eller nåt annat gött?

/Steve

What ever happend..

..to baby Jane?

Jo minsann!!

/Marita

Lika som bär.

image96 image97

/marita

Tystnad!

Känner att mitt tålamod är lite på upphällningen här. Verkar ha fått nya grannar. Grannar med barn! Som är hemma hela dagarna. Och som låter FÖR JÄVLIGT. Hög musik, och det verkar som ungarna springer omkring (onaturligt mycket) hela tiden. Bedriver de ett dagis? En fritidsgård?Skulle det vara HELT emot de sociala normera att knacka på och be dem dämpa sig en aning? Nyss gjorde jag en liten insats för mig själv och bankade hårt i väggen. Verkar ha givit en viss effekt. Härligt! Hoppas jag möter dem i trappen sen. Står fullt ut för mina kärringaktiga åsikter, man vill väl ha lite lugn och ro i sitt eget hem.

Tack för alla grattis och och alla glada tillrop under min långa kamp för att ta mig in i sekten!!!  Känns fint att äntligen ha lyckats. Får väl se om ett par månader om jag behöver kidnappas och avprogrammeras. Helst inte a´la Kate Winslet i den där filmen när hon pinkar ner sig.

Nu ska jag åka till hemköp och handla frukt. Råkade äta en mandarin igår och det var faktiskt gott! Bortsett från det dryga med att skala den förstås.

/Marita

Congrats

Grattis Marita! Varmaste gla'aste och goaste grattisarna!

Jonas Game näste fredag på S2!!!!!!!!!!! Hoppas att många är på, patetiskt att stå där själv.

/JåA

Häng?

Ikväll som vanligt?

/steve

Jävligt rekko...

... http://www.dalarnastidningar.se/nyheter/borlange/article255713.ece

//Svågern

Idag är det...

...Maritas dag, lycka till.

//Svågern

Vad gör ni?

Själv drar jag in lite extra cash. Befinner mig inte alls långt ifrån varken Slottet eller JåAs place... 

Roa mig gärna!

/Marita

Ja må han leva! GRATTIS STEVE!

Somnade till radion inatt och vaknade till av de spelade Common People på natt/morronkvisten. Behöver jag tala om hur rekko det var.

Men var är Malin på MP? Inte för att jag har så mkt emot Lovisa egentligen kanske, hon tar sig men watta f**ck, när jag för en gångs skull kan mysa och slölyssna hur mkt jag vill så SKA det vara Patti&Malin.

Annars är det rätt apata här, gött med rejäl sovmorgon iaf. Dock inte lika apata som jag och HdB var på Slottet igår innan vi fick lite Scandicmat till livs.

Då skulle bakverken som vi bjöds på hos Steve i fredags smakat kaka. Damn! Så ooooooootroligt gött, fantastiskt. Ja, härligt härng överlag ju. Tack för det!

Läser om hotellet som jag och mamsen ska bo på.
Notera gratis kvällsbuffé!!!!!!!

Ska jag göra ngt idag? Hm, jäpp. Handla iaf.

Vad blev det för skor på dopet Marita?


/JåA

Linser

Igår hade jag en tid hos optikern för jag tyckte det har varit lite oskärpa på sistone.
Jag går dit och hon ber mig plocka ur linserna. Då var ena linsen inte där jag hade tappat den utan att jag märkt ngt.
Hur som helst har min syns förändrats, varken bättre eller sämre egentligen, bara förändrats.
Så jag gick hela dagen utan en lins och imorse satt jag bara i en och det är bättre än två, haha.

Ska få nya linser och så ska jag nog skaffa glasögon med.

//Svåggan

I ren panik!

Minns ni krimskramsaffären i sloköping som hette så? Irenpanik.

Jag har panik alltså. Dop på söndag. Sitter nu iklädd den tänkta klänningen och surar över 1. att koftan jag hade tänkt ha till gör att min uppenbarelse liknar ett tält (måste hitta en ny!) och 2. jag har inga finskor! Den tanken har inte slagit mig förrän alldeles nyss då jag konstaterade att blazers inte gjorde sig så bra till.

Tanken är att hitta ett par finskor i morgon. TIll facilt pris, inte så svåra att gå i och helst ska jag kunna sporta dem till typ jeans i framtiden om jag mot förmodan skulle vilja känna mig lite fancy. De ska inte ge ett alltför uppklätt intryck heller. Vad tror ni om dessa från Din Sko?

image95

/Marita.

Tillbaka!

Sådärja, Blossa 07 i min ägo. Hedemora var det som hade det rekorderliga utbudet av vintriga drycker. Provkväll framöver? Vore bra grymt att få tag på Dufvenkrooks provkartong eller för all del även Blossas årgångslåda. Kan ju beställas till framtida glöggkväll isf.

Har haft lite annat än blogg för mig.  Marita har gått och blivit bilhandlare förstår ni. Fullt upptagen med att svara på telefonsamtal från kreti och pleti. Men nu är fordonet sålt (det tog tre dagar) och annonsen ska tas bort, SÅ kul är det inte med okända karlar som bara ringer lite för att höra hur jag har det. Men visst, har ni lite tråkigt och tycker att telefonen aldrig ringer då rekommenderar jag en blocketannons.

Hur gick det hos käftis JåA? Har inte sett några livstecken här idag så man undrar ju. Måste du gurgla och tandtråda dig nu? Fördelen och nackdelen med tandläkarbesök kan ju vara allt man måste köpa på sig för att kunna börja sitt nya liv som innebär att följa tandläkarens orders. Nackdel=dyrt och drygt. Fördel=man känner sig otroligt duktig som faktiskt gör det. I typ en månad eller till gurgelvattnet tar slut.

/Marita

Pärs

Är det häng på slottet ikväll?

Vad ska jag ta med isf. Är det månne dags för smulis igen?

jag ska till tandläkaren i em och sedan ska jag träna så jag kan kanske inte kareta till 19.00 men strax därefter, särskilt om jag duschar hos er på Slottet. Dock kanske det går snabbare att göra det hemma hos mig, så lång tid som er dusch tar att komma upp i värme samt få av sig svettet.

Som sagt, tandis idag. Ångest!!!!!!!!!!!! kanske dör på kuppen och då kan vi ju glömma häng överhuvudtaget. Ni är fina hela bunten och tack för den här tiden. (Ni ska veta att så fort jag skriver detta om tandis så blir min puls oregelbunden, en klump i magen växer fram och jag blir torr i munnen).

/JåA (för dagen klädd i liksvepning)

Sentimental hamster.

Har precis kommit till insikt om att jag är en sentimental hamster. VARFÖR sparar jag på så mkt skit? Har spenderat helgen med att packa upp kartonger vars innehåll till 75% kunde slängas. Det är ju inte klokt! Samtidigt fixar jag inte att slänga kartongerna rakt av utan att gå igenom dom, för det skulle ju kunna vara något viktigt i botten... 

Pendlar just nu mellan ytterligheter.... Vill ena sekunden slänga allt jag har för att bevisa för mig själv att saker inte är viktigt, för att i nästa sekund falla i trans över en ful pall som jag gjort i slöjden... Suck!! 
Undrar om detta är något ärftligt? Vill minnas att min farmor också sparade på allt... 

Samtidigt vill jag inte bli för osentimental... Det är ju skitkul att gå igenom sin föräldrars kartonger och hitta gamla hep stars-skivor och palestinasjalar anno -72! Ser framför mig hur jag förklarar tjusningen med 80-talets blandband för mina (i och för sig mycket eventuella) barnbarn...
 
För att inte tala om papper! Sparar ni lönespecifikationer och årsbesked och sånt? Bör man göra det och hur länge isåfall? Så fort jag ser en hög med papper så drabbas jag av en enorm trötthet och ORKAR inte bestämma vad som borde sparas, så för säkerhets skull sparar jag typ allt vilket känns som en dålig strategi... 

Har fått intrycket av att J&A och HdB är bra på att inte samla på sig för mycket saker... Stämmer det?

/Dampan



B L O S S A

Här sitter jag och är en aning förbittrad. Denna gång över något så banalt som glögg. Dock inte vilken vanlig glögg som helst utan den limiterade Blossa 07-glöggen. I år med smak av havtorn och kanel med inslag av bland annat ingefära. Visst låter det gott?! Men finns den att få tag på här omkring? Behöver jag tala om svaret? Vid några snabba sökningar på den här kommunen och grannkommun samt en närliggande kommun har jag nu konstaterat att nej, antingen har de flaskor som fanns redan gått åt eller så är vi löjligt oprioriterade vad det gäller finglögg. Nu är frågan, hur långt är jag beredd att åka för en flaska glögg...

/Marita

Småkakor

Nyss var mamma förbi här på jobbet med lite gott.
Hon hade tydligen bakat.

Jag fick fyra sorters småkakor.

Smaskigt...

//Svåggan

Gratulationer!

Idag är ingen vanlig dag, för idag har 40% av bloggmedlemmarna namnsdag, hurra, hurra, hurra!


/Steve


Nytt försök med länken

Som sagt: Tänk inte ens tanken Svåggan...

HÄR
 försöker jag igen...

/HdB

Bara en varning...

Tänk inte ens tanken Svåggan...!
http://www.aftonbladet.se/pryl/tv/article1265065

The voice.

Mitt nätverk heter Bananhammock.

/Marita

Hjälp!

Vägrar av princip att köpa kvällsisarna om det inte är något väldigt speciellt. Typ som fikalektyr på Bagarstugan.

Nyss när jag var och handlade såg jag en mycket spännande etta på Aftonbladet: "Sonens hemliga liv"-nåt som avslöjades för föräldrarna när sonen kolade vippen. Sidorna 10-11 skulle det vara på. Kunde inte smygbläddra pga kö. Tänkte istället hittade det på aftonbladet.se, men det gör jag inte! Ser inte ens ut att finnas på plus. Aaaaaaaah, jag blir galen! Är det någon som vet vad jag menar och som har läst detta på nätet? Och kan skicka en länk. Tack som fan isf.

Har en mjuk pepparkaka i ugnen. Mix såklart men känner mig ändå ganska mycket som en tant.

/Marita.

What to do...

God morgon bloggen!

Bondehängde ni på slottet igår? Själv var jag hela dagen igår i bondetrakter - mest spelades det NES men självklart tog jag även en promenad på anrika bondesökerfru-marker, nämligen precis utanför där den legendariska traktortvätten ägde rum. Såg inte till någon bonde, men väl bondens brevlåda. Hoppades sedan få syn på bonden på affären, men inte ens det. Synd.

JåA- du ska ha biljettpengar av mig! Jag har inte glömt detta, måste jag poängtera. Hatar att vara skyldig folk pengar så nästa gång vi ses så måste du få dem. Hur har det gått på glasögonfronten förresten?

Dagen ligger framför mig som ett oskrivet blad. Ska jag börja författa på en nobelprisvinnande roman eller ska jag bara telefonklottra lite med en kulspetspenna? Eller på ren svenska, vad fan ska jag hitta på idag?

Återkommer.

/Marita.

Söderut!

Håller med JåA! Tänkt på mig som dessutom måste cykla i denna snö...

Själv så har jag planer på att göra min första charterresa efter nyår. Då i formen av nån sista minuten till ett varmt ställe, typ kanarieöarna. Jag ska:
1. Blanda ihop en hund med min väska på flygplatsen.
2. Häva i mig en burk med till synes lugnande tabletter vid passkontrollen.  Helst iklädd ryssmössa.
3. Skrika "Titta solen!" När planet har kommit ovanför molnen. (Jag förväntar mig ivriga applåder från mina medpassagerare när jag ropar detta).
4. Applådera när planet landar.
5. Fråga efter svenskt kaffe på hotellet.
6. Gå på grisfest.
7. Gå på eftersläckning på Tonga, Tonga. (Om detta legendariska ställe finns kvar)
8. Leta bakom hotellet efter Peppes bodega.

Chefen är redan tillfrågad om det går att ta ledigt lite extra efter nyår. Han blev själaglad pga all min övertid :-) Just nu sitter jag förresten och fångvaktar en grupp ungar...

/ Steve (för dagen iklädd hawaiishjorta och för stora vita shorts. En outfit som kan beskrivas som "Skrikig")

Götters hängers

Häng på slottet ikväll för den som vill!

För övrigt vill jag bara meddela att vi här i Norden är inne på helt fel väg (nä, syftar inte på danska valet och ev fortsatt samarbete med Pia nu). Det är ju NU vi ska ha semester och semesterersättningen bör öronmärkas för resor till solen far, far away.

All livslust försvann ju när jag steg utanför dörr'n. All inspiration har sedan flera veckor varit försvunnent. To bad eftersom det är nu den behövs.

/JåA

Hot

http://www.dalarnastidningar.se/nyheter/hedemora/article250268.ece

Varför hade vi aldrig några roliga (läs: läckra) föreläsare när jag gick i skolan?

/Frk Lkpg

Bilder åt folket.

image32

Noterar att beskarantalet har sjunkit drastiskt sedan vi slutade med de fina bilderna. Synd. Och synd på den härliga underhållning/spänning som vi fick genom bilderna, inte minst när man öppnade bloggen på jobbet och nte kunde vara säker å om en naken fet man i en låda skulle fylla hela skärmen. Letade lite i arkivet och fann denna fina som duktiga Svåggan fotograferade i somras. Den kan vi återvinna och njuta av under förmiddagen.

/Marita

Måste veta.

God morgon.

Bara en snabb fråga: ÄR Dr Alban tandläkare på riktigt? Dvs ar arbetar han som tandläkare nu?

Längtar redan till lunchen: pastasallad med stekt halloumi.

/Marita.

Äntligen?

Åh dettta kan vara det jag har väntat på, äntligen kanske aftonbladet fylls snabbt med lite roligt skit.

Terror?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1225285.ab

//Svåggan

God morgon

...efter en något stressig morgon så droppar jag mitt första inlägg.

Helgen i korthet.

Grymt god mat. Vi lever något slags U-Landsliv när det kommer till utbud.
Hotellet var helt ok, frukosten var inget märkvärdig men jag blev mätt.

Mycket rekko shopping, min budget var nog 10k, landade nog där också.
Igår tog vi en drink i hotellobbyn vid 1600, det var göttmos.

Morgonen har varit stressig därför att det var släpp på Iron Maiden.
Fick tag i 8 biljetter, så nu blir det att kränga.

Känner mig lite disträ och hungrig...

//Svåggan

Nya rekord. Igen.

Jag höll på att kareta in i fel lgh efter beachningen i lördags, förstår inte att jag glömt att berätta.

Trött och slut, blodhostande, försökte jag mösa mig uppför helvetestrapporna i mitt hus. Stannar med svartnande ögon framör min dörr efter en bestigning värren än K2. Jag tyckte att det var lite konstigt att dörren ver olåst, jag såg det innan jag stoppade nyckeln i nyckelhålet men virrig som jag är så tänkte jag inte så mkt mer på det, kan la ha hänt att jag glömde att låsa liksom. Konstigare saker har hänt (läs: brillorna!!!!).

Jag öppnar dörren. Känner INTE igen interiören med hallbord och tänd lampa. Får blackout i en evighet. Känner mig våldtagen. Hallå, ngn har ju tagit mitt hem i besittning! Alternativt befinner jag mig i ett parallellt universum. Känns det som alltså. Vaknar till liv och inser att jag är på våningen under mig. Panikar. Springer upp. Bankande hjärta. Rödflammigt ansikte. Väl inne lugnar jag ner mig.

Som om det vore mitt fel att några är så dumma att de inte låser dörren! Nä, just det. Jag har inte gjort ngt fel.

/JåA (snart på ettdemensbeoende nära dig.)


Bildlöst.

VEM är världsartisten? Finns väl inte sådär jättemånga att välja på va.

Har inlett dagen med att dricka en Friggs morotsjuice. Känns nyttigt.

Helgen har varit grymt rekko, svenne - men rekko.  Jag säger bara risotto. Kan vara det godaste som uppfunnits i matväg. Dagens tortellinilåda med astråkig sås känns otroligt blek och oaptitlig i jämförelse med helgens kulinariska läckerheter. Inklusive fredags-pommes.

Känns tomt utan några fräscha bilder att lägga upp.

/Marita


Nng som vill ha mig som pappa?!

Mitt internet fungerande inte igår, tror inte att ni inser vidden av misär som fyllde min kropp. Nu vet jag vad ångest innebär...Närå, men det var jobbigt eftersom jag planerat en riktig hänga-på-nätet-dag.

Nä, man får ta av sig hatten för grabben på Com Hems kundservice som hjälpte mig tillrätta (något simpelt fel som gick snabbt att åtgärda, fråga mig dock inte vad det var).

Nu borde jag dammsuga. Lär ju hända.

Diskat har jag gjort iaf.

En sådan trökig helg att jag läääääääääääängtar till jobbet imöra, därhänder det ju ngt iaf. Nåja, en slapparhelg i all ära men då då ska f-n internet funka! Basta!

Utförlig rapport om Sthlm om jag får be, så snabbt som möjligt.

Synd att man inte är pappa. Skulle smakat skaka med tårta och present.

/JåA

Senaste besöket i Sthlm...

...var inte lika upplyftande som det förra. Hotellet va skabbigt och frukosten ännu skabbigare. Maten på Mårten Trozig va iofs desto bättre! En ljuv upplevlse om man bortser från att jag ännu en gång mådde illa på natten. Vet inte vad det är för fel på mig.
Helgens besök i hufvudstaden utspelas i PUBhuset. Ska bli intressant att se hur det hotellet är. Jag har stora förhoppningar om att hitta en väska och ett par "fin"skor. Lär ju inte hända...

Fyyy fan för vädret! Kan ju inte bli värre än vad det är just nu.

Har djup ångest över det missade Bode söker... Dröjer ju ett tag innan jag kan se det. Känner mig ouppdaterad och efter.

/HdB

Rastlös.

Igår Ernst, idag Bosse Rappne. Har duschat en krukväxt. Den var dammig. Vore mkt bra med ett heltidsjobb snart innan detta spårar ur.



/Marita

Desperat skrik på hilfe!

Fim som man kan visa under temat respekt?????

Annars har jag ångest över väder och at jag inte kunde lyssna på hela Morgonpasset, damn vad bra det var med alla fyra.

/JåA

guten morgen!

image68

Den sista killen...

/m

Seriös varning!

Hej på er!

I dag slog det mig att jag skulle kolla upp med CSN om jag skulle slå ihop mina två lån till ett. Jag ringde dem och det var en grym tur att jag gjorde det. Sista anmälningsdagen för att slå ihop lånen är den 30 november. Frågan är då om det gör någon ekonomisk skillnad. Svaret är JA!!! För mig så skulle det bli en årskostnad på över 17000:- om jag inte slår ihop lånen, annars kostar det 11000:- per år. Tänk på det...

/Steve

Åkej då!

image74

Dagens sista. Tror det finns en kvar men jag sparar honom till i morgon.

Nu har jag precis duschat och ska strax bege mig mot hemköp. Har bestämt att jag får äta jättemycket smågodis eller choklad idag när jag horar. Varför inte båda!

/Marita

Välkommen tillbaka efter lunchen Svåggan!

image69

Orolig för mig själv..

Inte så värst förvånande att Winnerbäck vann över Laleh i dagens omgång av popcupen. Även om det faktiskt hade varit lite roligt om hon hade gått segrande ur striden. Kul att de spelar lite gammal Winnerbäck iaf.

Har just torkat golvet. Jädrar vad halt det blev. Farligt. Rekommenderas inte. Kan ju ha varit så att jag överdoserade gult rengöringsmedel från Spar också, för att få till doften av nystädat. Varför kan man undra eftersom det bara är mig själv jag lurar.

Skulle bra gärna sy några slags gardiner nu, av samma tyg som kuddarna. HALLÅ, VEM ÄR JAG??

Nu står lunch på programmet. Tortellini tror jag bestämt att det blir. Vad ska ni äta/vad har ni ätit?

/Marita.

Sparkar igång bloggdagen på riktigt.

Ny dag, nya tag.

Jag är så duktig, har just sytt ett tjusigt kuddfodral. Prydnadskudde givetvis. Ska strax sy ett till! I övrigt tänkte jag låta dagen bjuda mig på möjligheten att städa badrummet, hallen och köket. Laga lunch samt avnjuta densamma innan jag rundar av dagen med lite jobb. Kul va!

Vad har hänt med morgonpasset? Var är Olle och Martina? Fan va jag stör mig på ersättaren.

Nu drar vi igång den här bloggdagen ordentligt. Dagens första bild:

image72

/Marita.

Det är jobbigt när man...

...är törstig och pissenödig samtidigt.

//Svågern

Han är så jävla osmaklig...

...vem då? Svåggan så klart.

Vet ni vad jag hörde honom tänka nyss, nej klart ni inte vet det.

Han läste iaf Aftonbladet och reflekterade på att han som sköt folk i Finland hette Pekka.

Klart han heter Pekka, är det någon som egentligen blev förvånad?

Han är knepig den där Svåggan.

//SVÅGERN

Reflektioner kring dagen.

Dåligt väglag, jävligt halt, ganska kul att dra i kryckan.

Nu är det iaf spikat, nu har jag fått jobbet, kul som fan. Nu blir det åka av.

Bonde söker fru:

Alltså jag fattar fortfarande inte vad Lena säger. Hon låter så konstig.
Hon ser helt svart ut i blicken ibland, jag ser hur hon tar en slägga
och slår av fötterna på Fredrik som Katie Bates gjorde.

Fattar inte varför han inte kastar ut den trashiga Sofi-(a/e). Så jävla elak hon är.

Var helt säker på att Patrik skulle elda upp lillstugan i vredesmod.
Var det en joint han rökte?

JåA, kan du ta och kolla om det finns kräftor så kör vi ett rejs.

Skillat av Anders att lyckas hålla hanna kvar i tävlingen, han har ju liksom inte provkört henne än.
Dock vet vi ju alla hur det kommer gå.

Ska jag någonsin byta jobb ska jag fanimej köra traktor, fasen vad coolt det verkar.
Fast jag vill helst inte få skit under naglarna.

//Svågerfan

Nytt liv med början idag

Hej hopp i bloggen! Jag har ju mest ägnat mig åt att kommentera idag, men jag tyckte ändå att alla borde få veta att jag börjar ett nytt liv idag. Den förändring jag ska göra är att jag ska ta tag i träningen igen. Jag ska dit å slåss med både tanterna och biffarna strax. Jag har inte varit där på flera veckor så jag får se om jag hittar på stället.

JåA: Hoppas du inte är för blåslagen din stackare. Gå försiktigt hem!
Marita: Lycka till med klippningen. Jag vill se hur det blir!
Svågga: Hoppas du klara dig utan frugan utan allt för mkt abstinens!
Helene den bittra: Var bor du denna gång? Blir det Clarion i helgen oxå?

/Steve

Några dagar för sent.

image63

Min Halloween-kostym. Hur hade ni klätt ut er?

/Marita.

Något nytt?

JåA - något nytt på glasögonfronten?

image94

/M

Varsågoda!

image70

Egentligen har jag fullt upp med ett skittråkigt syprojekt. Men tar en paus i underhållningens namn. Snart lunch för er arbetare va?

Yummy.

/Marita

Your wish is my command.

image64

/Marita

Frisyrtips önskas.

image92

Har klipptid idag. Som jag inte tänker missa den här gången. Ska bli sjukt najs att få lite ordning på barret! Men vad ska jag hitta på, känns som det kan vara dags för något nytt. Alternativen är som jag ser det två: köra vidare på samma spår eller kapa lite och få en symmetrisk frisyr. Att göra en Britney lockar mig inte - dessutom borde väl det vara smartare att göra hemma gratis.

Eller är det någon som har idéer på lut som jag kan lägga fram när jag sitter där i frisörstolen. Vore kul att för en gångs skull verka som att jag engagerar mig. Tyvärr tror jag inte att frisyren ovan är möjlig att åstadkomma med grundmaterialet, annars hade den varit en given hit. Jag tycker nämligen att det vore toppenbra om frisyren även kunde tjänstgöra som en värmande huvudbonad nu när det är vinter. Det är dessutom inte aktuellt med någon färgning idag, så afron hade i sådana fall fått lov att vara blond/råttfärgad och det är kanske inte så hett.

/Marita.


Ur det djupa arkivet.

image67

Hur har han fått till magen på det där viset tror ni?

/Marita

BRA smak för en gångs skull.

Fan vilken bra önskelåt på morgonpasset nu! Someone special med Hardcore Superstar!

/Marita

vandringen nerdåt i tratten har börjat

Den som så mkt som ypper en stavelse om hur härligt det är med den vita sörjan ska jag personligen straffa så att den sent glömmer det.

En balansakt utan dess like att ta sig jobbet. Lär ju berätta att jag INTE klarade the mission. Das Förnedering ist total. Synd att HdB är på kurs och inte kan läsa om misären. Skulle ju ha räddat hennes dag för jag antar att hon införskaffar rakblad. Eller, i hufvudstaden kanske de inte har denna meterologiska helvetsfenomen.

Livet leker inte.

/JåA

Ur Expressen:


Fredrik själv minns tydligt hur mamman tjatat på honom om tjejer.
? Innan jag sökte till programmet så tyckte hon att det var hög tid att jag träffade en tjej. Det har hon tryckt på väldigt mycket faktiskt, säger Fredrik och småskrattar sitt redan nu välkända skr

(...)
Under tv-inspelningarna i somras tyckte hon att det var jobbigt att sonen Fredriks rutiner ställdes helt på kant, samtidigt som han höll på att förvandlas till Sveriges nya tv-favorit:
? Det var jobbigt då, tyckte jag. Det var ju någonting varje dag och Fredrik fick väldigt annorlunda mattider än vad han är van vid. Det var ju inte middag före kvällen utan det var mackor till frukost och mackor till middag. Det var han ju inte alls van vid, så hans mage mådde inte alls bra av de
---
Läs hela artikeln här!

Hög tid att han träffar en tjej ja... eller helt enkelt bara flyttar hemifrån... (har han väl gjort men det räknas inte om man fortfarande äter hemma hela tiden).
/Marita.

Finnig och ful

Vad bidde det för någon mat igår för att fira då? Är ni bakis och skakis efter too much bubbeldrickande?

Min radio lade av i morse, lite över sju. Misär att behöva frulla utan Olle och Martina, fick bli lite norgontv ist, inte alls samma sak.

Hann höra önskelåten dock, eh....bimbo! Notera hur svårt Olle hade att vara respektfull eller fokuserad.

/JåA

Chill the lemonade...

Idag är en sådan där dag då allt känns rätt bra ;)

Det var visserligen ganska kallt utanför täcket imorse.
Morgonens första timme flyter på ganska bra.
Sätter i nya linser, det är skönt.

Resan till jobbet känns avslappnad och två väldigt bra låtar spelas, det är "Highway to hell" och Tina Turners Turn back time.

Kaffet som för övrigt smakar helvete har under den senaste veckan varit riktigt gott, inte alls i samma klass som det som serveras på slottet. men ändå gott.

En lagomt soft tid innan frukosten averkas med diverse olika uppdateringar som inte tas upp här överhuvudtaget.

Innan frukost pratar jag med en viss person som vill ha ett kortare möte med mig.
Jag är helt övertygad om att det har gått åt helvete, vi ses i ett tomt konferensrum.
Han har positiva nyheter, jag är deras förstahandsval.

Så jävla nice.

Idag ska jag och HdB gå ut och äta, jag bjuder så klart.

Funderar på en shoppingresa till helgen.

Det känns så himla skönt att jag som en liten bonnapöjk ifrån en liten skithåla kan vinna över en übermensch.

ME LIKE.

//Svågern

Mejl med svar

Aha, såg att jag mejlat fel, ett X för mkt...Nåja, här kommer det.

Hola!
 
Jo, jag mår väl skapligt idag, i´nte så farligt alls. Det var ju sketakul igår, helt ärligt kan det vara gött att parta till lite på Harry's. Några GT, sexor, 2 för 1 var ett välkommet inslag i detta präktfitteliv som jag nu lever. En glimt av den gamla goda tiden. Dessutom har jag upptäckt Florence V och MB, damn var bra det var.
 
Den urringade tischan ja...linne var det förresten. Det var hans bror som han hängde med där. De tog väl min bögfråga med ett stort garv. Trodde nog att jag var en brud att driva med men det tog jag snart ur dem, berättade han senare.
 
Lite pinsamtså måste jag krypa till korset och erkänna att det är lite av en JåA-kille, je en sådan som jag fastnar för på krogen lite på sussilullan. Jag har msn:at snabbt med systraidag och hon drog genast paralleller till enviken. Pinsamt, pinsamt att man är så uppenbar. Hur det kom sig att jag fastande där så länge hos dem vet jag inte riktigt. Det blev någon slags tävling i munhuggeri och det var nog rätt udnerförstått att det skulle hända ngt.
 
Eh, det har vill jag absolut inte tillstå men jag kommer inte ihåg hans namn. Jag kunde ju inte med att fråga det när vi gick hem eller, ännu värre, idag på morgonen. Det var ju inte ngt spektakulärt.
 
25 år var han iaf och kock(notera envikenparalleller). Sedan måste det ju erkännas att han hade en najs kropp. En liten tatuering nedanför nyckelbenet. Han bodde i Oslo, eller om han hade gjort det för att nu flytta hem igen, det fick jag inte ngn riktig kläm på. Var från Leksand från början men hans pappa bodde nedanför Lasarettet så dit gick vi, pappan var naturligtvis inte hemma. Vi var på väg till brodern som bodde på Elsborg först, där bodde grabben nu. De två bröderna skulle åka till Thailand idag så vi var tvungna att gå upp rätt tidigt.
 
Kvällen var rekko indeed, avslappnat och det var det även på morgonen, inte en stämning där vi båda bara vill ifrån varandra utan mysigt hela tiden. Pratade mkt också. Nummer frågade han om han skulle ta i ett annat ärende (hittade inte glasögonen) men det talade jag bort. Tror kanske att han blev lite besviken  men det var bara lite onödigt. Visst, träffas vi igen så kan jag tänka mig repris och så men det var lite konstigt med stress på morgonen och att han skulle iväg. Annars skulle vi nog hängt mkt mer.
 
Ja herregud...
 
Åh, ensamma är bara så bra. Susanne valde inte ngn, Veronica valde Magnus och Lenita valde Mattais. Musiken i programmet satte alla rekord idag.
 
massor av kramar stackare!

Fortfarande hungrig

Det bästa med att vara bakis är ju allt man kan äta utan att känna ett uns av dåligt samvete. Pizza till frukost, lkakor, praliner, en dubbelnougat, köpa läsk i maskinen på jobbet, och sedan toppa det hela med en stor låda flygande jacob (som vi väl alla vet innehåller enorma mängder vispgrädde) framåt tiotiden (på kvällen).

Med detta i åtanke tycker jag absolut att vi ska styra upp en rejäl borlängefest snart!

Caribbean kick, kanske inte det godaste jag har druckit. Kul att jag har flera flarror kvar. Svågern och Hdb, känn er fria välkomna att dricka upp de som ev blev kvar på slottet.

Söndagen bortsett från ätandet började bra med filmmys men övergick sedan till jobbmaratonet som inte avslutas förrän i morgon natt. Trökigt..

Övriga? Hur var vintergrillningen och ev. afternoon tea?

/Marita

Grogghaggan rapporterar

Moneybrother var helt suverän, vilken karl. Det skulle jag ha tyckt även om jag inte svepte två sexor gin&tonic på Harry's. Överlag kändes det som gamla tider på det haket. Än kan tanten liksom. Drack ju tom på bussen i härlig fjortisanda, skön där Tvm och Marita.

Ser tendenser till grogghagga hos mig själv. Super och raggar lammkött (25 år var hemsläpet).

Mådde dessutom bättre än jag förtjänade igår även om jag var lite småseg och dan.

Blev ju inte så mkt sömn under natten och upp tidigt (9-snåret). Misär att sitta på bussen hem till Sloköping, talig, rödmosig, finnig, öm och med torra läppar. Walk of shame indeed.

Höll på att glömma, utan brillor också. Misären är att jag inte hittade mina glasögon hos hemsläpet. Ingenstans fanns de. Är dessutom 100% säker att jag hade dem på mig när vi steg in i lgh. Han är också säker på det. Virrigheten slår nya rekord. Vill poängtera att jag då inte var så sussilullig heller, efter ett himla karetande bort och fram i staden. Nu får jag ha mina gamla. Hittas dem vet jag inte hur jag ska få tillbaks dem, inga nummer byttes.

Åh, de ensamma mammorna valde tippar. Bra där. Förutom Susanne som inte valde någon, extremt trökigt. Bra för henne och barnen kanske, både grabbarna verkade ju minst sagt inte som klippt och skurna för kristet radhusliv. Inte vår vän Conny iaf. Får lenita och Mattias barn kommer den ungen fasen födas med Foppisar på sig, men de är nog dem som det är störst chans att hålla mellan. Goa på sitt sätt, skulle säkert vara rekko att grilla med dem en sommarkväll.

Tröttare kan ingen vara.

Hur var er söndag då?

/JåA

Resan började...

...redan när hon såg den första reklamfilmen för "Ensam mamma söker".
Nu fortsätter resan mot förfall i och med detta.

http://www.aftonbladet.se/mode/article1154517.ab

Patrask.

//Svågern

Sångaren i My Chemical R är inte snygg *pustar ut*

Shitta maritta! Amy Winehouse på EMA. Får pris. Är helt gone. Ska uppträda. Sluddrar och spasmar sig. Värt att se galan bara därför. Brittans fiasko framstår som en välkoreograferat och genomrepeterat musikalnummer i jämförelse.

Pete D har lämnat över tronen med råge. Han själv röjde inte (tyvärr?!) utan gjorde ett gentlemanna uppträdande coh lät bra, mycket bra. Kanske ännu ett skivköp?

Vilken sörja av skit EMA är annars, när det kommer till vinnarna. Ja, artisterna i stort faktiskt. Avril har fått två (2) priser. Säger la allt när den vedertaget sketaotrevliga snällbruden vinner. I den svenska kategorin vann Neverstore. Då ska ni veta att det bara var rekko konkurrenter som Timo, the Ark, Those Dancing Days osv.

Vore de inte från Skövde så skulle jag själv bli EMO. Nu väger ju det upp lite.

Träsk av någon slags kvasi-EMO är galan.

Dave Grohl från FF visar sig dock vara en präla.

Den svenske lillkillen som genom Facebook lyckats menifestera mot våldet fick pris. Spyr la HdB.

Om hon inte redan spytt av fyrarättersmiddagen?!

/JåA

Livskvalitet

Vaknade upp idag och förstod inte alls syftet med att gå till jobbet så jag låg kvar, messade till bossen att jag tog ledigt, lyssnade på martina och Olle, lyxtidstränade, upptäckt paradiset på CariAnna med marita, shoppat Boomerangkofta för halva priset, fortsatt till Kupolen, via jobbet för att hämta krämen till dattorn, och shoppade Jonas Games skiva + en gammal Timo. Skön där är det enda jag kan säga.

Återigen marita, tack för otroligt rekko lucnhande.

Svåggan, vi är sjuuuuuuuuuuuuukt nyfikna på utvecklingen i de dramer som utspelas i dina jobbtrakter.

Ikväll är det gala på MTV. Härligt. Även om det aldrig kan nå de nivåer som det innebar på den tiden då jag och HdB bodde i stundentgettot.

Imöra är det ledigt igen :)

Svåggan, när slutade du imöra? kanske hinner du till falun för lunch?????

/JåA

Bonde-Fredrik om...

... olycksfall i arbetet

Jag tappade en kraftöverföringsaxel på nageln så hela nageln flög i väg. Det bara domnade till och morsan tvingade mig till sjukhus. Det har tagit ett år för den att växa ut.

//Svågern


Dagens.

image71

När ska bloggen filmatiseras?

2 frågor, inspirerade av p3 populär:

Vilken bok skulle ni vilja se filmatiserad? Mitt självklara val är JAG JAG JAG! av Unni Drougge. Men den kan gärna bli en jävligt bra tvserie.

I filmen om era liv, vem spelar huvudrollen? Ni får inte sköta den biten själva. Har själv inget bra svar, men vet säkert att jag inte vill bli gestaltad av Sanna Bråding. Då vill jag faktiskt hellre att
Patricia Routledge, aka Hyacinth Bucket i Skenet Bedrar tolkar rollen som mig.

/Marita.


Förseelser.

Idag har jag pf-handlat på Willys före kl 9. Bara jag och pensionärer där. För att ta mig ut från parkeringen blev jag tvungen att välja mellan två trafikregler att bryta mot. Antingen kunde jag köra mot enkelriktat, eller köra där endast behöriga fordon och taxibilar var tillåtna. Vilket valde jag?

/Marita.

Vad tycker ni om den här låten?

http://www.youtube.com/watch?v=KOdEjlvFem0


//Svågern