Rapport från Linköping

Hej  på er!

Roligt att se ett så pass sloigt par i Aftonbladet... Och kunde ingen korrläsa hennes "dikt" så att stavningen blev ok? Jag vill bara påminna om att Björn gjorde en mer kreativ dikt i direktsändning för några veckor sedan, MEN han gjorde det ironiskt. Med detta vill jag förstås bara säga att jag dissar, dissar och dissar dikten... Sloparets dikt alltså, inte Björns!

Igår kväll kom vi till Linköping. Sötnos ska vara med kompisar i nån håla utanför stan hela helgen så det är jag och Helena som ska rocka loss i stan. Vi går ut hårt med att gå ut ikväll. Jag messade med JåA och sa att jag knappt kommer ihåg hur man gör när man går på förfest och går ut. Hon tog det kanske som ett skämt med det var det inte. Inte alls! Jag har iaf inhandlat tre öl av olika sorter inför kvällens festiviteter och jag tror att det är mycket nog. Efter förfesten ska vi gå ut på lokal och jag kanske ska upp å skava på dansgolvet. Imorgon blir det Deppan på bio. Jag får antingen spela in festivalen eller kolla på nätet. Jag håller redan nu på Linda Bengtzing och hatar Charlotte. Egentligen inte av nån annan anledning än att jag tycker att hon är och förblir en halvdan, smaklös (tacky en masse) dansbandssångerska.

Hdb: Hoppas att det löser sig med halsen. Bra att du till slut lyssnade på mig och Marita och gick till en läkare. Det hedrar dig!

Beam me up, Scotty!

/Steve

Va fan...

...dom snodde vår ide - eller inte ;)

Tack för rekko häng igår :)
Vi som pratade om just detta, obs att den finns på startsidan just nu.

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article1947604.ab

//Svågga

Viktig Premiär!!

Ooooh, vilken bra start på dagen. Alldeles snart ska morgonpasset premiärspela Håkan Hellströms nya singel!!! Stort hemlighetsmakeri kring denna. Spännande, spännande....!!!

/Marita


la häng

Följande gäller: Bakfickan 18.00 på torsdag. Jag ska iaf ta en rackis där också.  Be there if you dare come to Sloköping. Ja, nu ska jag ju inte sitta där ensammer som stadens främsta grogghagga.

/JåA

Då var jag tillbaka...

...på jobbet efter att ha sovit 12 timmar.

Det var slut på parkeringsplatser, den sista platsen stod en subba på. Nu står jag på besöksparkeringen :)

//Svågga

Lite schlagerinfo:

image105

-----

Hur gick det med bokreabonanzan?

/Marita

God morgon...

...ursäkta att jag är lite sen att säga hej, har haft lite att göra.

Lycka till idag nu bloggen.

//Svågga

Försmak

Hej på er!

Jag presenterar stolt en liten förrätt inför kvällens festiviteter:
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1057813. Kort sagt: What is love???

/Steve

Pest eller kolera?

Skulle man hellre vara ihop med Markoolio eller Rob'n'Raz-rob? 

Lyssnar på Tracks, och fick just lite info om Velvets privatliv. Först sambo med Markoolio och nu är mannen i hennes liv Rob'n'raz-rob. 

Näe, det händer inte så mycket annat. Jobbar nämligen. Ska snart gå ut och handla några spännande flingor till lunch.

Hur ska kvällens Schlagers avnjutas av bloggen förutom på hotell? Någon som hört bidragen?

/Marita

På väg.

Nu är vi på väg. Blev lite stressigt men det löste sig. Vi åker tydligen första klass. Glad överraskning. I morgon blir det hotell frulle. Mvh Svågga och hdb

Ikväll?

Händer nåt ikväll? Och i så fall vad? Är det Bonanza eller Top model som gäller?

Energidryck

Vet med säkerhet att Svågga antingen har eller kommer att förtära en Red Bull denna eftermiddag.

Har även bevittnat samme Svågers tappra försök att skoja med världens torraste spelbutikskärring. Roligt!


/Marita

God morgon...

...idag blev det sovmorgon.

Roligt att se JåA på fötterna

Mvh Svågga

Årets understatement?

image104

Hahahaha. Citerar JåA "Otippat men vilken spark i Carolas divaröv".

------

Dagens otrevliga händelse 1: Missade att stänga ena ögat under sminkning. Resultat, foundation i ögat. Svårborttagen sådan. Svider fortfarande.

Otrevlig händelse 2. Spolarvätskan tog slut strax utanför Sloköping.

Otrevlig händelse 3. Kaffet slut. FIck dricka sockrig cappuchino. Blä.

Dessutom är det ju måndag.

Årets inköp av suspekta byxor i stretchigt mörkt jeanstyg från Lager157 är avklarades i lördags. Bootcut. Hög midja. Sydda veck.  Blev även en pf-kofta och ett vitt linne. Sedan en tur till Lager70 där jag faktiskt lyckades köpa en tischa och en resteröds-hoodie. Nu gäller shoppingförbud.

Steve: gjorde Tvm en Frk Lkpg när han ogenerat bräkte på om Svåggas okristligt tidiga bloggande?

/Marita.

Mår mkt bättre idag men igår trodde jag att jag skulle dö

Tack för all support HdB och Svågga. Mkt rekko inköp ocks HbB, du vet vad en sjuker tös behöver.

Det som grämer mig mest med sjukdomen är utebliven Melodifestivalsbonanza-häng. Inte det att jag inte vill hänga för gudarna ska veta att jag börjar bli sjukt uttråkad och sällskapssjuk här men jag är rädd för smittorisken och så som jag mådde igår ska ingen behöva göra.

Skulle testa min röst i morse. Fick inte fram ett ljud. Panik. Har nu pratat med mamsen och jag kan göra mig förstådd iaf.

Har sett ett reseprogram på femman. Budapset. De besökte varken Gundel eller Carhartt, dåligt.

/JåA

Manlig sjuksköterska från sofia Hemmet hitåt tack så möe!

Fryser så jag kan dö. Känns som att jag sta dö. Blodsmak i munnen. Inget häng på da Slott ikväll. Hemma. Sjuk. Misslyckande.

/JåA

en rackis till lunch oder was?

Svensklärarkonfa på Hilton vid Slussen 4 april. Jag ska dit. Räknar kallt med dig Steve. Kanske en övernattning från tors-fre?

/JåA

Någon måste ju ta tag i det här.

image103'

Ha en bra alla hjärtans dag!

/Marita
(den gulliga vovven väger väl upp smörigheten?)

Rekko på P3

Just nu på P3

Ring in och berätta vad du avskyr mest med småbarn och deras föräldrar.

Mvh Svågga

PS RING DÅ FÖR FAN :)

Oj, min tvätt är ju kvar på Slottet!

Ergo: tröja från urminnestider på mig idag.

Igår var jag på på ABF-kurs. Det är ganska roligt när man betänker detta faktum. Speciellt kaffekopparna från -87 som kändes oerhört retro.

Moskava anyone?!

/JåA

EXTRA EXTRA EXTRA!!!

Tito fälldes!

//Svåggan

icke-resande lugn helg

Mestadelen av bloggen har ju rest i helgen. Inte jag, det har varit lugnt. Eller lugnt, nya grannar som är typ 15 år gamla hade typisk fjortisfest sent på lördan. Dock skämdes de för att de hade stört så in i h-e så att de gick runt och bad om ursäkt dagen därpå. De såg väldigt skamsna ut. Ändå reko att be om ursäkt.
Apropå resor så blir det en i helgen eller ev nästa helg till hufvudstaden. Dock inte på utställning om inte det rekommenderas förstås.

Idag har jag varit i rätten och vittnat för andra gången i mitt liv och med ca ett halvår emellan. Denna gång slagsmål i buss och jag ringde polis och såg det mesta. Usch, även om jag gjort det en gång tidigare var jag skakis. Samt att efter skulle jag ju ha lektioner som vanligt. Men den grejen gick iaf bra.
Nu hoppas jag dock att jag slipper gå dit igen. Jag torde väl gjort min medborgerliga plikt. Jag fick förfrågan om att stanna kvar och se resten av huvudförhandlingarna men det kunde jag ju inte. och det ville jag inte heller, fast jag skulle vilja veta gärningspersonens straff. Man är ju lite så...kommer personen att göra något mot mig? Dum som h*n verkar vara, hade h*n åkt fast för ytterligare ett brott, så det skulle fixas på eftermiddagen. Så förhoppningsvis håller skinnet. Man vet ju vem det är.
En kollega (min likne) utbrast när jag berättat vad jag gjort: "Igen?! Vad hänger du i för kretsar? Jag får aldrig göra nåt sånt kul." Nja, kul var det ju inte.  Nu blev det lite personligt men samtidigt en update som man slipper ta femtioelva gånger.

/Frk L

Varsågod Marita!

Väl använd arbetstid.

/JåA


Rapport från Marita

PANIK!! Det var vad som utbröt när insikten om att Fredrik Lindström skulle stå på scenen en och en halv timme tidigare än beräknat. Ännu mer panik utbröt då det inte var helt logiskt hur man hittade till hotellet om man missade den rätta avfarten. Men vi hann, bara några minuter försenade karetade undertecknad och tvm in på Storan och fann våra sittplatser. Rolig föreställning, mr Lindström är ju ett verbalt GENI! Skön blandning av humor och allvar. Och han använde en FLANELLOGRAF (det tycker jag att den undervisande delen av bloggen bör använda sig av!).

Därefter middag på malaysiskt ställe någonstans efter Avenyn. Stekta böngroddar med tofu och vin som serverades ur en riktigt bisarr karaff (som två ihopsatta fiskar ur vars munnar vinet hälldes - fast av porslin dårå).

En liten promenix på stan ledde till rekorderlig cafékedja med rättigheter, där vi iofs struntade i rättigheterna och drack chailatte gjord på sojamjölk. Mycket spanande på folk. Såg värsta slobruttan på avenyn!! Vad sägs om berusad, iklädd rosa mysbyxor med midjekort vit dunjacka med hjärtmönster där man såg en bra bit valkig hud mellan jacka och byxor.

Rekorderlig hotellfrulle intogs i går morse, med croissanter och annat bra. Några timmars shopping innan hemfärd, dåligt shoppat iofs men damn va najs att se hur shoppingutbudet BORDE vara. Fick med mig en dyr tvål från Lush och ett par jeans och en tischa från Monki. Hemresan bjöd förstås på bilfika (stopp i typ Alingsås eller nåt för köp av kanelbullar på statoil, bredvid mig i kassan stod en riktig Göteborgare och kallade kanelbullar för SNABEL-A:N på bred dialekt. Fascinerande) och matstopp på Max. På nedvägen stannade vi på ett otroligt sunkigt ställe, RATTUGGLAN - hotell och allmän rastplats med dusch för lastbilschaffisar. Någon som varit där? I närheten av Skara tror jag det var.

Har även upptäckt  hur bra konceptet ljudbok är.  

Oj, justja. Spottade även suspekt karaktär i Nordstan. Vederbörande skulle fått dalahäst-pyamasmannen på Kupolen att framstå som normal och välanpassad.

Apatin har nu tagit över min dag. Jobba? NÄ, jag vill åka hem och lyssna vidare på ljudboksdeckaren.

NU vill jag ha en utförlig rapport om Melodifestivalen. Har förstått så mkt som att Christer Sjögren och Amy Diamond gick vidare. Ytterligheter.

/Marita

!!!!!

http://www.dt.se/noje/article276410.ece

Sorry, har inte tid att göra en länk.

/Marita

Hostattack som skrämmer slag på flanörer i Gamla Stan (JåA:s bedrift igår)

Nu kräver jag rapporter om helgen här!

Själv kan jag bara meddela att jag har haft en av de mest förnämliga helgerna på länge.

Först: bilen. Ja se bilen. Blå/orange reklam med layout som påminde om random vomering. Till på köpet på en antenn som strcäkte sig till himlen.

Tack så oerhört Steve och HdB för fenomenal söndag i hufvudstaden. För er andra kan jag rapportera att dagen innehöll mången F***or, tema: snusk, rekko utställningar, mäktig källarvalvsfika (som dock inte tog kort så undertecknad fick kareta hela Västerlånggatan fram för uttag-U-land!), och matupplevelser. Modernas lunch går inte för hackor, inte minst västerbottenoströra satt som den skulle. Sedan kan vi bara hylla prisvärd pizzeria i Enköping. En stad som förövrigt har en galleria med det okonventionella namnet Anus. Hehehehe.

Utställningsmässigt håller jag nog vårsalongen högre, nytt och fräschish. Andy i all ära men det var ju inte ngt nytt under solen, då är nog den temporära utställningen bättre. Hela Sthlm verkade vilja se Andy W igår, skillade som är var vi där arla och slapp stå i miljslånga köer. Roligast är nog att iaktta allt folk som inte är så lite estetar eller wannabepretton.

Frågan kvarstår Steve: Var den långe mannen med hockeyfrilla en besökare eller instalation? jag och Steve glodde utan förbehåll och höll på att stoppa upp ett helt lemmeltåg av besökare bara för att vi var så fascinerade.

Fortfarande i posttraumatisk chock efter Chrilles vinst i lördags.

Ny tradition: kräftskiva på schlager Sm-premiären. Tack HdB och Svågga för den lördagen, stekers.

/JåA, för dagen iklädd svart kroppsstrumpa citerandes Norén.

Halva bloggen har varit ute och rest...

...någon jäkla kommentar kring detta kan ni väl lämna :)

//Svågga

Rätt svar?

Har just lyssnat igenom första deltävlingens bidrag, p4 hade den goda smaken att spela upp 60-sekunderssnuttar av låtarna. Favorit: E-type och Poodles. Allt annat var faktiskt riktigt illa.

Det är kul med utsikt över en parkering. Nyss såg jag en dam stå och rätta till sina byxor (uppdragen jacka osv) ganska noga.

Vad tror ni är det rätta svaret här?

image102

/Marita

Moderna

JAg vill bara upplysa bloggen om att Moderna på lördag öppnar sin omtalade Warhol-utställning.

/steve

Its THURSDAY afternoon...

I mina öron just nu: Tuesday afternoon med Stonecake. Så jäääääkla rekko! Hej min nya arbetsplats vid ett fönster och hej min nya stereo som står på skrivbordet.

Kaffestatus: tre koppar.

Kollade lite på bröllopsbonanzan igår. Första gången jag såg det. Hatar man inte ALLA?

/Marita

Jag ska bli pappa...

Kanske oväntat men jag räknar med barnvaktshjälp från övriga bloggen. http://www.expressen.se/nyheter/1.1036255/vill-du-ta-hand-om-oss 

/steve

Frukosten...

... Var inte på något vis en överraskning. Men jävligt hög kvalitet. Mina bästa hotellägg so far. Mvh svågern

Knallar och går

Tack för rekko häng igår! Måste säga att jag är grymt impad över redovisade Guitar Hero-skills.

Steve, sa vi att du bokar bil idag? Tala om summan så sätter jag in pengar på ditt konto ikväll.

Marita: när åker ni? hur åker ni (bil, tåg, flyg till och med månne?), var ska ni bo?! Bon voyage och hälsa favoritstaden framför alles från mig.

Svågga: grön av avund idag eftersom jag vet att du smaskat i dig en hotellfrulle. Glöm inte att det är kutym att läska sig till lunchen när man är på mässa (om du inte ska köra tebaks då åf körs).

Svågga nr 2: kaffe inhandlar te da Slott. Tack för att du påtalade bristen på varan eftersom det skulle kunna ha utlöst paniiiiik hos undertecknad eftersom hon bara fått fyra koppar innan på dagen. Köpet blev indiskt kaffe med föryngrande effekt.

Status: 1 kopp.
Lunch: torellini+2 tomater+pesto

/JåA

God morgon

Sitter i bilen och bloggar. Är på väg till sthlm. Har druckit en kaffe och nu blir det red bull. Mvh svågern

SEMMELSTATUS?

Marita = 2 st. (enbart pga missförstånd i semmelhanteringen här på avdelningen, mår riktigt illa nu.)

Konstexkursion

Hej!

Jag har kollat lite hyrbilar inför helgens konstexkursion. Jag har fått ett pangpris från Statoil där en hyrbil skulle kosta 299:- för ett dygn + bensin. Totalt så räknar jag med ett pris på 900 spänn (inkl. bensin). Rekko eller? Vad säger ni?

För övrigt: Besök till Frkn Lkpg. Det verkade ju bara vara jag och JåA som kunde åka helgen 23-24. Hur många kan helgen efter, den 1-2 mars??? Pris med SJ de dagarna skulle bli 510:- tor, men kanske går det att hyra en bil även till den turen?

/Steve

Status.

Kaffestatus? (1 espresso)

Luncher? (home made potatissallad med sesamnuggets)

Vad tyckte ni om säsongspremiären av en annan del av Köping? Mitt favoritcitat är givetvis när Tobbe ser en hjort och utbrister "Vad kostar en sån där då? Tusen spänn eller?" Ett annat bra var när Tigerguiden skulle visa dem ut och Tobbe menar att "Jag hittar väl fan bättre än dig".

/Marita

Festivala

Ojoj..vet att bloggen (de flesta i alla fall) är på Peace & love. Jag såg till min förtjusning att både In Flames och The 69 Eyes är bokade (de senare missade jag till mitt förtret på Arvika 2002). Så räkna med mig för mitt 6e (om inte 7e) besök på P&L!!

/en alldeles för pigg FrkLkpg (som också undrar över helgen den 23e)

TGIF

image101


Fredagskväll: vin, risotto, arkiv x och väldigt små casanovor.

Vad gör ni?

Middag

Äta ute ikväll? Kanske Scandic, Saga eller Malu? Jag måste nämligen hem och fira modern i helgen.

Jag kan höra med Mrs Aussie om hon kan få låna en bil så man kan ta sig. Jag kan dock inte lova nåt för jag har inte frågat nån. Annars så är ju den rekordeliga staden ett lättare alternativ. Fan va jag saknar Cheers!

/Steve

Kafkastämning

Status: en rågad Kafkakopp än så länge. Starkt.

Lunch: parmesangräddad kyckling.

Utökat vokabulär: FFS LoL (=for f*cks sake LoL)

Ni måste höra:
"Caligula" med Hästpojken.

Ni måste se: Frånvarande på tv8.

HdB: Logistik på söndagarna är misär, ej beställt ngt än mao.

Gomorron btw!

/JåA