Kaffestatus eftermiddag?

Moi insåg just att kaffeförrådet inte fyllts på sedan senaste rapporteringen. Kanske därför jag känner mig lite lätt yrslig.

Nåja, snart dags att gå hem ändå. Bara ca två timmar kvar...

/Marita.

Good morning...

...vad är på tapeten idag då?

Mvh Svågern

Vad tänker ni på...

...om jag säger GANDHI?

Temat är helt taget från ett p1-program jag lyssnar på nu som undersöker hur mkt svenska skolbarn vet om Gandhi nu för tiden. Om de vet något alls. Mahatma Gandhi alltså. I Indien. Politikern/profeten.

Jag tänker på en husvagn med en gubbe som säljer korv.

/Marita.

Konstmässan...

... har inte varit. Den är i början på Mars. http://www.sollentunaexpo.se/konstmassan08/sollentuna.aspx . Var det på i Sollentuna även förra året???

/steve (som snart ska få taco-buffe till lunch)

Happy day!

Goda nyheter till främst Svåggan: spolarvätskan i subban har tagit slut, och den nya fyralitersdunken luktar - om än inte blommor - iaf inte plast och lösningsmedel!

/Marita

Oxfilé provencal på en tisdag.

Så har lilla lillebror med flickvän blivit hejdå-ad inför sin tvåmånaders vistelse i Norge, där han ska skala morötter och bli vuxen. För min del får han gärna åka iväg fler gånger om det resulterar i sån här avskedsmat :-)

Vad har hänt i övrigt då? Jag gav bort ett pass till en penga-kåt vikarie vilket resulterade i en veckas ledighet. Bara sådär! Ibland är det väldigt rekko att jobba oregelbundna tider... :-)

Försökte shoppa sport-bh idag vilket var ett totalt trauma. Jag fastnade i den på halva vägen!! Inte läge att ropa på en expedit direkt... Smart strategi av champion. Man måste köpa den när man väl fått på den eftersom den inte går att ta av... Nånsin!

Helgen var ganska lugn. Började med en månskenstur (utan måne) på fredagen tillsammans med Steve och hr Aussie. Svårt att åka skridskor i mörker kan vi väl sammanfatta det hela med. Roligast var när en av arrangörerna påtalade att de holländska skridskoåkarna som kommer till Ornäs "åke så näre varaanra att man nästen kan tro att di ä såna där håååmosexuella".

Resten av helgen spenderades i soffan framför konståkningen. Ytterst njutbart! La märke till att de i publiken som filmades mest var två ryskor i kort-korta flaggpaljettklänningar. Kanske något att fundera på inför Göteborg? Jägermeister ska vi iallafall ha. Det är säkert svinkallt på dom där läktarna!

Poss!

/Dampan






Jag har...

...delgivits mer info

//Svågerfan

Exkursion!

Fanns det intresse att besöka Frkn Linköping hos bloggen. Jag skulle vilja föreslå helgerna 16-17 eller 23-24 februari.

/steve

Rekorderligt radion!

P3 spelar just nu inget mindre än SUEDE!!!!

/Marita.

På en söndag månne?

Ngn som är på? I am. naturligtvis med tillhörande mat på Moderna.

/JåA

Sweet

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/JåA

Antiklimaxet.

Rapport från helgen:

Som vissa av bloggens medlemmar redan vet, så krälade INTE undertecknad runt på golvet på Bakfickan, totalt wasted på rödtjut. Men jag var där. Städad, och fascinerad av att det satt ett helt curling-lag runt bordet. Efter X antal druckna öl fick curlinglaget en gratis-lapp till ett av Sloköpings större etablissemang, och där skulle kvällen fortsätta. Så blev det INTE. Det visade sig vara folktomt. Delar av curlinglaget valde därför att fortsätta till Sloköpings kanske sloigaste och mest lättraggade hak, där klientelet enligt uppgift består av desperata medelålders utan underbyxor och med för mycket parfym. Undertecknad och tvm gick då och köpte falafel och gick hem. Kvart över elva.

Anyways, jag är grymt sugen på att testa Bakfickans pizzor, de såg så jädra rekorderliga ut. För att inte tala om de rejäla portioner med bananasplit som jag såg en dam i röda skinnbrallor smaska i sig vid bordet bredvid.

Körde lite discobowling på fredagskvällen också. Härlig konversation:
bowlingman: Då blir det 240 kr.
tvm: Vaddå, kostade det inte 210?
bowlingman: Jo, men nu har vi den här ljussättningen (discoljuset), då blir det 240.

Besökte Husby i går. Såg inte till varken Anders eller Isabel. Tråkigt.

Hur har era helger varit?
/Marita.



God morgon...

...nu får vi ta och styra upp den här bloggen, bristen på kaffe och bajjamajjor i överflöd ska väll inte få stoppa oss?

//Svågern


Desperata

Säger som en kollega, VAFAN OM DET INTE FINNS NÅT KAFFE KAN JAG LIKA GÄRNA ÅKA HEM!!!

Andra funderingar:

HEATH LEDGER. Så jävla sorgligt.

Efterrätt att avsluta Schlagerbonanzan med, varför inte jävligt många olika smulpajer? Stor rejäl fruktsallad med tillbehör? Päron med After Eight?

Äntligen är OLLE tillbaka i Morgonpasset! Och idag ska Hästpojken spela live!

JåA- några fler herrbesök?

Avslutar med en innerlig önskan om att vattnet ska göra come back på arbetsplatsen SNARAST!!!

/Marita.

EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA!

Angående gårdagens EXTRA EXTRA!

Det är numer inte bara Svåggan som har förstahandsinformation angående en deltagare i Bonde söker fru/Lets Dance. Även undertecknad har försetts med uppgifter som är freakin' GLÖDHETA.  OJ OJ OJ!!!

Frågor som VAR? NÄR? HUR? VEM? är nu besvarade. Och det verkar MYCKET lovande på den fortsatta informationsfronten.

Over and out.

/Marita.

Inför...

Deltävling 1: lördag 9 februari 2008 i Scandinavium, Göteborg.
Deltävling 2: lördag 16 februari 2008 i ABB Arena, Västerås.
Deltävling 3: lördag 23 februari 2008 i Cloetta Center, Linköping.
Deltävling 4: lördag 1 mars 2008 i Telenor Arena, Karlskrona.
Andra chansen: lördag 8 mars 2008 i Arena Arctica, Kiruna.
Final: lördag 15 mars 2008 i Globen, Stockholm.

/Marita

EXTRA EXTRA EXTRA!!!

Alltså, ni anar inte. Jag sitter just nu med Bonde/Let's Dance skvaller som tom inte ens Aftonbladet vet om.
Herrejösses.

Jag har första hands information som jag inte vet vad jag ska göra med.
Jag är så uppspelt att jag nästan kräks. 

Lena i all ära, ni skulle bara veta vem som ligger och ligger i sloköping, mohahahaha.
Det innefattar grisar snabba bilar limosiner och annat smått och gott - kanske inte allt på samma gång.

Åh fy fan :) :) :)

//Svågga

Odysseus

Resan innebar många rekord för min del. Berättelsen blir därför av nöd närmast homeriskt episk. Mitt livs minsta hotellrum, mitt livs torraste kyckling, mitt livs blodigast köttbit samt mitt livs brantaste inflygning är bara några av inslagen under denna odyssé ut i världen.


Eftersom planet gick så tidigt på morgonen så valde vi att spendera natten på ett hotell på Arlanda. Hotellet var billigt så vi hade inte förväntat oss något underverk. Det vi fick var renstädat och helt prisvärt, men det var inget hotell som jag skulle vilja spendera en hel vecka på. Rummet var nämligen så litet att på ena hållet fick sängen precis plats. Åt andra hållet fanns det maximalt 1 meter till godo. Allt detta utan fönster. Givetvis. I detta rum skulle tre stora resväskor, tre mindre handbagage samt tre ressugna människor få plats. Snabbt utvecklade vi dock en smidig rutin med att två personer hela tiden fick ligga i sängen samtidigt som den tredje stökade runt i rummet.


Resdagen började vid sjutiden. Två av resenärerna var nervösa inför flygresan och den tredje var nervös därför att de två första var så nervösa att den tredje undrade om de alls skulle komma iväg på resan. Men iväg kom vi! Flygresan ner gick hur bra som helst men redan under flygresan började jag ana en stor besvikelse. Charter, mina vänner, är  inte vad det en gång var. Tyvärr! Till min stora besvikelse upptäckte jag att folk var oväntat sofistikerade. Incheckningen gick smidigt. Folk satte sig ovanligt snabbt på flyget. Folk applåderade INTE när planet landade. Folk satt kvar länge på planet och ställde sig inte upp direkt vid landningen för att komma av planet. Fan vilken besvikelse. Inte en enda Stig Helmer så långt ögat nådde.


Väl på hotellet fick vi i varje fall en välkomstdrink och information så lite charter fick vi i varje uppleva. Hotellrummet var fint, med två rum, kök (!) och en slags uteplats med utemöbler. På hotellet fanns två pooler så allting verkade perfekt. Samtliga dagar inledde vi med en frukostbuffé som faktiskt var kanon, med mycket färsk frukt. Undet första frukosten skaffade vi i sällskapen vår första besatthet. En besatthet som vi skulle behålla resan igenom. Föremålen för vår besatthet var två finskor som åkte med vår svenska charter. (varför inte en finsk charter?) Vi fick syn på dem när en av finskorna kom till frullen med stor 80- tals frisyr, sverige t-shirt samt tights. Inte så snyggt. Vidare hade samma finska hysteriskt svårt att förstå sig på brödrosten, men envisades med att försöka uppfostra alla andra i hur brödrosten fungerade. Detta pågick under ganska stor irritation under hela veckan, till dess att finskan sista dagen försökte visa undertecknad hur brödrosten fungerade. Där upphörde hennes herravälde över brödrosten då jag förbarnade mig och slutligen visade hur rosten verkligen fungerade. Huruvida hon förstod mitt logska resomemang vet jag fortfarande inte. Kanske skrattar hon tillsammans med sin finska väninna fortfarande åt "den dumma svensken".


Slutsats: Engelsmän kan vara europas sloigaste folk. I alla fall de som väljer att åka på charter. Skräniga och blekfeta uppenbarar de sig överallt. Man ser alltid vilka det är och man stör sig alltid på dem. Tur att man själv tillhör en sådan övermänniskonationationalitet... Dagarna förflöt annars ungefär på samma sätt varje dag. Efter frukosten drog vi oss ner mot stranden. Efter att ofta ha gått ganska långt för att hitta en ny strand eller ett nytt ställe låg vi några timmar i solen. Temperaturen var ungeför som svensk sommar. Havet var fantastiskt att bada i. Efter att vi hade legat på stranden och läst eller spelat kort drog vi oss till något kafé innan vi slutligen gick tillbaka till hotellet för att byta om inför kvällens aktiviteter.


Vi gick aldrig ut och dansade eftersom utelivet var dött eller fyllt av engelsmän. Vi spenderade istället våra kvällar på restautanger. Spaniorerna verkar inte vara särskilt duktiga på att laga mat. Antingen var det torrt eller så var det inte grillat alls. En halv kyckling som vi fick var den torraste jag någonsin ätit. På en grillrestaurang fick jag ett grillspedd där nötköttet faktiskt var rått. Till allt detta ville de alltid servera pommes frites, denna smaklösa uppfinning från helvetet. En eftergift för alla engelsmän anar jag. Man ska nog åka till östeuropa för att få riktig god mat.


En av dagarna hyrde vi en bil och upptäckte ön på egen hand. Detta var  den enda dagen då det regnade så det passade ganska perfekt. Ön var jättefint och det var kul att upptäcka den. Det roligaste var dock när J körde bilen uppför serpentinvägar som var ganska smala och mycket branta, och plötsligt helt spontant, av ren rädsla, på klingande dalmål utbrast "Herre min je!"


Efter att ha latat oss i en vecka var det dags för hemfärd. Det började med att planet var ungefär en timme försenat från Lanzarote. Varför vet jag inte. Flygresan inleddes med 1,5 timmars turbulens vilket inte gjorde de två nervösa resenärerna mindre nervösa. När det äntligen hade slutat och vi började närma oss Sverige så började flygvärdinnorna fråga efter en läkare på planet eftersom en av passagerarna "inte mådde så bra". Detta visade sig snart vara en underdrift. En grov sådan. En minut senare påböjade vi nämligen en brant (!) inflygning mot Köpenham, där ambulans skulle vänta eftersom passageraren Kurt hade fått en hjärtattack. Det var en ganska samlad stämning på planet när vi gjorde en brant, brant inflygning samtidigt som folk gjorde hjärtmassage på Kurt längst bak i planet. Väl i Köpenhamn fick ambulanspersonalen i varje fall igång Kurts hjärta och när han rullades ut ur planet såg han helt ok ut. Frun såg däremot mindre ok ut. Fullt förståligt. Åter igen: Folk var grymt disiplinerade och osloiga.


När vi hade tankat och fixat så fick vi äntligen flyga mot sthlm där vi landade 3 timmar försenade. Vi sov över 10 minuter från flygplatsen hos Sötnos släktingar och dagen efter åkte jag tillbaka till en minst sagt kaotisk verklighet på jobbet. Men det är en annan historia som jag inte kan dra här på bloggen.


Slutbetyg på resan: 4 av 5. Chartererfarenheten: Klart över förväntan. (Det märktes ingen negativ skillnad mot vanliga resor) Detta drar både upp och ner betyget samtidigt.


/Steve (för dagen med sombreron på sned och en tom drink i handen...)


Välkommen hem Atlantfararna.

Steve: Du kan väl ge oss en kort brief.

//Svågga

cravings

23 januari kl. 9.00 släpps biljetterna till Håkan Hellström i april. VEM KAN FÖRSÖKA KÖPA BILJETTER???? (antar att det är ticnet eller så). Jag kan inte och med risk för att låta Vicky Pollard-fjortis "yeah but no, I'm like, I gotta go eh" Stad spelar ingen roll. Tror jag, måsta kolla upp dagarna.

P3-Guld var göttigt. Speciellt Christer-Patti-Timo-duetten i slutet. Frågar mig bara hur "Oh laura" kunde vinna årets låt, hur Saharisarna inte vinner ngt, hur Kent och Lasse kan vinna så mkt på galor fast de inte verkar bry sig så mkt.? Rekko att Säkert vann, att Timo vann, att Hästpojken är så påsvenskaskrammelrockigt bra, att se Tomas R med Mange m.m. Sweet.

Nu är det bara Rockbjörnen kvar. Sedan väntar en härlig sommar med P&L och jag lär (fjortisen i mig is alive i allra högsta grad) till Way out west juh!

Sleep tight vänner, syns imöra!

/JåA


Knäckande....

Var och tränade igår. Såg en liten 75-årig tant i buggskor från 70-talet... Tänkte först: coolt att en så gammal tant går på gym... Tills jag såg att hon hade dubbelt så tunga vikter som jag på benmaskinen!! Känner mig knäckt fast motvilligt imponerad på samma gång... Jag som tidigare fått ångest över dom supervältränade människorna som är hälsosamt solbrända och har träningskläder för ungefär 4000 på sig!

Var på brandutbildning igår, vilket skrämde skiten ur mig... Visste ni att det är skillnad på brandvarnare och brandvarnare? Vissa reagerar fyra minuter senare än andra och då är man typ redan död... Man ska alltså inte bara byta batterier utan även kolla hur snabbt brandvarnaren reagerar på rök. Jag tillhör dom som tar tre månader på mig att skruva upp brandvarnaren om jag ens har en... Brukar inte reagera så starkt på skrämselpropaganda i vanliga fall, men den här utbildningen var väldigt hands on. Dagen avslutades med att kräla genom ett rum fyllt med brasrök, och fast det inte var farlig rök och rummet bara var tio meter långt så fick man total panik!!
Finns tydligen en rolls royce-brandvarnare på marknaden som man inte behöver byta batterier i på tio år. Är just nu extremt motiverad att skaffa en sån!! Funderar även på en pulversläckare... Säljer ni sånt, svågga?  

Nån som har en idé angående häng imorgon? Hade en fundering på hemlagad pizza med pappas tomatsås speciale...

Avslutar med att bedriva lite SBA (systematiskt brandskyddsarbete)... Testa era brandvarnare!! Man vet aldrig vad man har för klåpare till grannar i lägenheten bredvid...

Puss!
/Dampan

PS. Borde inte någon vänlig själ berätta för Jenny Beltran att hon har en väldigt missklädsam frisyr i förhållande till sin ansiktsform?

Celeb heights

För allas information: Paul Simon är mellan 155 och 160 cm. Chevy Chase är 192 cm.


Kan verka taget ur luften, men så är inte fallet.

Fy fanken va rekko det är med VH1!

/Marita

Radio ga ga

Lyssnar på partiledardebatt i P1. Har ingen aning om vad de debatterar om, men det jag reflekterar över är Göran Hägglunds röst. Den är som ett kärleksbarn mellan berättarrösten (Tage Danielsson) i Karl-Bertil Jonson och chefen i Cirkus Kievs röster. Dock inte på ett speciellt positivt sätt, som man skulle kunna tro. Göran Hägglund är lätt den minst engagerande partiledarrösten att höra på - tacka vet jag Mona!

Annars en riktigt rolig pajkastning partiledarna emellan. Därmed inte sagt att jag inte hellre skulle lyssna på den lite mer rekorderliga radiokanalen.

Snart lunch!

/Marita

APU

Svågga och Marita, skulle ert företag och/eller avdelningar vara intresserade av praktikanter från åk 2 i vår (efter påsk och i maj)???

JåA

Dampan, på tal om häng

Jag har inte missat din förfrågan om häng i veckan. Gärna!

Imöra onsdag har jag jobbdag till 19.30. Minimum och lågt räknat.

Kommer antagligen vara död på torsdag.

Fredag och lördag skulle dock vara fina fesken!

Har sett på gynning, hehehehe. Göttast var la att Alex och Calle var med.

/JåA

Mammas nya kille

Fråga: Vart har Johan Wiman tagit vägen?!

Förenat med ren livsfara att gå till jobbet idag. Måste jag verkligen krypa till korset och köpa ett par långfärdsskridskor.

Betraktelse: varför anses man per automatik vara en sämre människa bara för att man inte går igång på friluftsliv. Jag tycker om naturen. Om den intas på en picknickfilt eller solstol. INTE myggbiten, äckelsvett och samtidigt genomkall med varmchoklad med hinna på ost frallor med svettig ost på ngn hajk.

Nyklippt och nyfärgad för er som inte vet. Finns ett ord för det: Mattias Dahlgren. har nu introducerat porrblond i kollegiets vokabulär.

Rekko önskelåt på möra: Not forever.

HdB och Svågga, tack för rekko IKEA-utflykt igår. Mycket stolt över över mina inköp: servetter och duschcreme (deliria här getglömde att hon köpt det sistnämnda och inhandlade duschcreme även på Kvantum igår. Här ska tvagas lekamen minsann!).

/JåA

Minns ni...

...detta? jag tyckte inte det var speciellt soligt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1606369.ab

//Svågga

Efter en blöt grammisefterfest

Vem skulle ni helst vakna upp brevid?

Salem al-Fakir

Jocke Berg

Lars Winnerbäck

Carl Bildt

Adam Alsing

????

JåA

ps. var f-n höll Timo hus nomineringsmässigt?! Uh. ds.

ps. så 2 sek på Bröllopsbonanzan och vomerade. Snäll, säg att presentationen av paren var ironi eller att det ett nytt humorprogram. Snälla! Well, bra brollopsdetox för mig iaf. ds.


post-grammis

Känns alltid som ett litet antiklimax såhär post-grammis. Ska tillägga att jag blev sketaglad att Säkert! vann. Så röstade jag iaf.

Hur full var Petter på en skala? (syftar på när han stod upp under Kents ena tacktal).

Varför hyrdes Little Britain-gänget in och höll i galan. Eller tänk er Mr Brent (Gervais i rollen och inte som gervais, även om det också skulle vara kul). Körs det nationellt så hade jag gillat Alex, Katrin och Calle!

Annars kan Luuk få hosta allt som går på TV.

Nä, nu blickar vi framåt mot Rockbjörnen och p3-guld vänner!

/JåA

Grammar

Säger det igen: Folk har ingen smak. Varför kan inte just Grammisgalan få vara ett pris som ges ut av folk som kan musik och som inte är påverkade av media? Rockbjörnen är ju ett pris som folket röstar fram, det räcker väl?
Och det finns ju en kategori som folk får vara med och rösta i på Grammisgalan, det räcker väl?

Och what's the deal med denna Salem Al- Fakir (med reservation för stavning)???? Nä, usch och fy.

/Frk Lkpg

What?

Känner mig fortfarande risig. Orkar inte liveblogga. Eller ens kommentera så himla mycket om vad som sker där borta på grammisgalan. Bara en sak:

- CARL BILDTS KAVAJ?????????

/Marita

Ps.
- Adam och Gry? Inte så himla kul.
- Hives tacktal! Ett av de bättre någonsin.
- Nickes presentation av live-priset "Var man inte där så var man inte där".
Ds.

Årets höjdpunkt so far...?

...GRAMMISGALAN! I kväll! Typ nu!!!

Fan att det aldrig kan bli lika bra som 1993 igen...

/Marita


Nå?

Hur var öststatskryssningen?

Hur gick det för JåA på dopet?

Hur mår Steve och övriga delar av bloggen?

Moi=under tillfrisknande. Helgen har spenderats i tvms soffa. Har plöjt stora mängder x-files och nästan hela tredje säsongen av Little Britain. På jobbet nu. Lyssnandes på P3. Ja, ni läste rätt. Har tagit makten över radion denna morgon. Nyss spelades Popsicle - Not forever, så jädra bra. Nu är det Marie Picasso, kanske EN ANING för smörigt för mina kritiska öron.

/Marita.

Bond-bröllop!

Nu ska Anders och Isabel gifta sig... kolla dagens expressen, och begrunda var bilderna kommer ifrån. Min teori är att de lyckliga tu skickat in dem själva. Mediahoror.

/Marita.

Vilket påskgodis va!

Ville bara påpeka att konståknings-VM är under påskhelgen...

/JåA (master of kvadrupplar)

På jobbet

tro det eller ej men idag kom jag iväg. Oinspirerad? Javisst. Jag fungerar som så att jag arbetar som bäst när det är liv och rörelse omkring mig samt tidspress. Det är det inte nu.

Jag försvinner till Slätta igen i helgen men återkommer rätt tidigt på söndag. Det är fadderplikterna som kallar.

Måste verkligen tacka för rekorderlig middag igår hemma hos Steve. grymt gott och grymt trevligt sällskap.

Morgonen började förresten bra med räkostmackor + maria mckees "show me heaven" på Morgonpasset. Nu funderar jag på vilken som var min årets låt 2007? Just another summer med MB kanske? Hm, svårt, svårt.

/JåA aka Eder andliga vägledare i livet aka imba i Vem vill bli miljonär (tesammans med mr Aussie)

Blickar framåt...

Vi har ju förstås en hel del att se fram emot! Nu talar jag om nöjesåret 2008.
Talade om festligheter med JåA på nyårskvällen, men vet du, jag tror totalt att vi förträngde happeningen melodifestivalen! Dessa heliga kvällar fortsätter väl även detta året hoppas jag!

Påminner lite om planeringen:

Slutet av januari - JåA planerar någon form av festlighet för firande av att det är halvtid i väntan på Peace and Love!
Mitten av februari - Maritas nya soffa beräknas dyka upp och vill fira detta med att få rödvin spilld på sig osv...!

Vidare har vi som sagt melodifestivalen, vissa ska på charter, den konståkningsintresserade falangen ska till vm, undertecknad och tvm ska till götelaborg för att se Fredrik Lindström och en månad senare till Gävle för att se Schyfferts försvarstal till 90-talet. Sen är det ju inte långt kvar till sommaren och P&L och Iron Maiden för somliga. Och här har jag säkert missat minst lika mycket och det kommer ju att tillkomma en hel del...

Vilket år!!

Måste springa och snyta mig nu.

/Marita.

Tack för senast...

... och god fortsättning!

Superrekko nyår på slottet!!! Nyårsfirandet förra året/detta året(?) var en mycket mindre ångestfylld upplevelse än vanligt. Antingen är det ju ett antiklimax för att det aldrig blir så bra som man tänkt sig, eller så åtföljs det av en bakfylla från helvetet - nu inträffade varken eller. Dessutom har ju året som vi lämnade bakom oss varit sjukt bra, mycket tack vare alla er!!!

Ironiskt nog vaknade både jag och tvm upp till det nya året med världens värsta förkylning. En ihållande sådan. Trodde jag skulle klara av att jobba i dag men efter halva dagen (ett paket näsdukar och en halv toapappersrulle fulla med snor) var det bara att kasta in handduken och åka hemåt, med pitstop på apoteket i Djurås för inhandling av en rejäl arsenal av förkylningsprodukter. Räknar nu med att klara av att utföra mitt arbete på fredag.... fy fan för att snyta sig var tredje minut- jag säger bara det.

Intressant att Tallin-gänget kan blogga från mobil! Synd på tågresan, nu missade ni kanske Hasses sega gubbar?

/Marita.

Tallinn

Hej på er. Nu är vi på väg till öststat. Bloggar från mobil. / Svågga