Hotelluppdatering

Hej alla!

Kul att höra att ni hade det bra på festivalen. Mitt trevligaste festivalminne härstammar givetvis från Malu. Detta trots att brödet var väl snölt tilltaget.

Inför helgen så bokade jag bilen igår. Jag tog inte den billigaste bilen och det hoppas jag är ok med alla. Jag la till hundra spänn för att få 1. AC (Det kan ju bli skitvarmt i helgen) 2. Utrymme 3. Miljöbil. Jag pratade med M och hans tjej idag och vi är inne på att försöka komma iväg i tid till Linköping på lördagen, kanske runt 8 på morgonen. Vi pratade också om present men av naturliga skäl så  kan jag inte gå in mer på det här på bloggen.

Jag hoppas att jag kan skriva på för jobbet nu i början på veckan så jag får det 100% klart. Sedan hoppas jag som grädde på moset att M kan få mitt gamla jobb.

Min bror jobbar på att fixa hotell, men även om han inte skulle lyckas så har jag kollat på nätet att det finns hotell kvar. Vi blir tre stycken som ska bo på hotell så  jag tänker mig ett dubbelrum med en extrasäng som jag sover i denna gång.

Hmm det var väl allt för denna gång. Ha det fint alla!

/Steve

Futures past.

Ganska oinspirerande att jobba idag må jag säga! Skulle behövt en dag till att vila upp mig på. Tre hela veckor kvar till semester också. Menåååh.

Min topp femlista från P&L:

1. Thåström. Die Mauer. Fan fan fan. Jag är en idiot. Flickan med guldbruna ögon. Såååå bra!
2. Hästpojken. Shane McGovan!!!
3. Teddybears. Vuxenkalas, så sant som det är sagt.
4. Sahara Hotnights. För att Sahara alltid är Sahara.
5. Sex Pistols. Kanske inte så angeläget, men legender ändå.

Det var såklart kul att se Kent, DLK (ny version av Ishockeyfrisyr: Stekarfrilla!), CSS, Håkan och allt annat också!  Åt en langos sista kvällen, det var ju en himla miss måste jag säga. Borde istället ha köpt ännu en hummuswrap. En annan stor behållning var de bemannade bajamajorna. Trevligt!

Och vi hade ju tur med vädret! KANSKE var det så att P&L klarade sig undan regnet tack vare att jag köpte en varsin ful regnponcho till mig och TVM (som vi alltså inte behövde använda).

Nu blickar vi framåt! Är det någon som vill se SATC någon kväll?

/Marita


Än hänger tanta mä (mer eller mindre)

Bildbevis på en Svågga i svart skinnklädsel finnes för den som önskar se. Jag är en stolt Svägga som faktiskt upplevt denna era i verkligheten. Stort.

Nästan lika stort är det att Espanña just vunnit EM. Olé! Gött mos.

Peace&Love:

Gåshud: När Tityo entrar scenen på Kleerups spelning. En spelning som fö är bland det bästa jag varit med om i konsertväg.

Tur 1: Att det aldrig regnade när jag var ut för att festivala.

Tur 2: Att jag och HdB kom in på Bollan för att åse Kleerup. Långt ifårn alla lyckades visst med denna bedrift.

Så-vackert-och-sabla-briljant-från-början-till-slut-att-hela-jag-bara-spricker-av-lyckorus: Håkan. Herregud.

Jag-är-inte-fjårtis-men-älskar-det-ändå: Lasse Lindh. Popdängor när de är som bäst.

Helgens livskvalitet: Timos grymma spelning åsedd en supersolig lunch på grön kulle med Svågga.

Helgens "det var liiite bättre förr": Kent. Kent är Kent men inte som turnén 2003.

Helgens ord: överreaktionata (mytat av HdB, syftande på trök-Kappahlbrud som forcerat sjäöng med, fejktårögd, till alla Kents låtar).

Jag har alltid gillat och kommer alltid att gilla: pöjkarna i Hästpojken, ett band som som gött nog är lika bra som BCQ och BD (band de kommit ifrån).

Kändisspotting: Virtanen, Per Bjurman och Sleepy med bubbelflarra i näven.

Glädjerus: Duetten med Timo och Lasse. Kom kampsång är SÅ min låt denna sommar.

Helgen fjårtisvarning: Jag och HdB går och placerar oss inför Håkan nästan 40 min innan.

Rädsla: Att få en kaskadspya på fossingarna av tokdäckad medelklasssnubbe i yngre medelåldern på HH-konserten. Classy indeed.

Helgens personlighetsanalys: Enligt två 17-åriga töser är jag varken EMO, indie eller punk utan min stil är ist: Tant och därmed ingår jag gammalfacket. Ser dock tydligen mkt yngre ut. Man tackar?

Helgens fördom som besannades: norrlänningar (jämtlingar) är så lugna och trevliga som jag trodde, det har min otippade inneboende Herr Jämte bevisat.

Det kanske bästa av allt: Att få ha Frk Lkpng hos mig + allt häng med goa vänner.

Helgens mest otippade samtalsämne: Mögel (med Frk Kanel - lycka till i Jämtland bruden!)

Helgens alla tantvarningar: Tvättid idag, planerade ordentliga matintag för att orka med, kaffe före öltält, mkt måttligt alkoholintag, moralisera över gannars efterfest 6.30, SÅÅÅÅ glad över att slippa campa, ÄNNU gladare över att slippa bajamajaköer. Eller vänta: sådan var jag för tio år sedan också...

Nu kunde man tro att jag ska vara ledig imöra. Inte. Ska te jobbet en svängom men det känns inte alls betungande. Bara bra att trappa ner successivt...

Näpp, nu är det sängen.

HdB, hoppas att du mår bättre.

/JåA

Nu ska jag

Peace and Love...

...är nu inne på refrängen, ni är säkert på Håkan nu men jag har gett upp, orkar inte mer :)

Alltså, sammanfattningsvis håller nog alla med om att det är en trevlig tillställning.

Några plus och minus:

+Läget, slipper jag en lerig åker är jag överlycklig :)
+Har jag dessutom festivalen utanför min dörr är jag ännu lyckligare.
+Bredden på musiken, är dock hitills mer nöjd med de mindre banden än de stora dragplåstren.

-Jävligt dåligt med två områden då det praktiskt taget är omöjligt att ta sig in i tid, om man är tidigt ute.
-Vakter i gul skjorta som helst skulle vilja bryta av armen på varenda jävel om de fick.
Ta gärna in vakter som har social kompentens och inte äter ryssfemmor hela dagarna.

Okey, ingen regel utan undantag. jag tycker att de flesta vakter är ganska dryga individer och som jag helst skulle se försvann MEN som Tony Irwing skulle ha sagt. Det finns som sagt undantag och det är vakten med den mest brutala nacken jag sett som släppte in två kids bakom avspärrningarna på W.A.S.P. De blev insläppta vid ljudtornet för att kunna stå på de upphöjningarna som finns på kravallstaketen. Allt för att de skulle kunna se bättre, och de var de värda då de endast var en tvärhand höga. Se bild.

Annars är jag väldigt nöjd. Skönt på sätt och vis att det är över men jag ser fram emot nästa års upplaga av Peace & Love.  Gärna med Mika och/eller Sebastian Tellier.

En era är slut, säkert till mångas glädje.

De skinnbyxor jag köpte på Rocco Barocco för många tusentals kronor för 10 år sedan finns inte längre i mina ägor. jag gav bort dom efter W.A.S.P.-spelningen. Jag gav även bort skinnjackan. jag begravde de helt enekelt. Glad för det är jag men gladast är nog HdB :)

Så var det bilden.





//Svåggan som inga byxor har.


Detta inlägg är...

...tillägnat främst våra icke köttätande läsare.

Det är en nyhet som återfinns på
Falukuriren.

Älgen "exploderade" vid krocken

Älgen formligen exploderade då den träffades av bilen och hela bukinnehållet hamnade inne hos de tre i bilen.

Älgolyckan inträffade vid tvåtiden natten till torsdagen strax öster om Mångsbodarna. En bil på väg från Sälenområdet upptäckte plötsligt älgen framför bilen. Kollisionen var oundviklig och bilen körde på älgens ben. Kroppen kastades mot vindrutan och älgen formligen "exploderade" då kroppen krossades mot bilens vindruta.

Älgen avled omedelbart och låg i diket. Två av personerna i bilen tog sig ut på egen hand och fanns utanför bilen då räddningstjänsten från Älvdalen anlände.

Den tredje personen i bilen satt kvar och fick tas ut genom att bilens tak klipptes bort.

Alla tre fördes till Mora för vård. Hur omfattande skadorna på den tredje personen var är inte känt.




//Festival-svågern

Dagens väderleksrapport:



Men va i helvete! Dagen ser än så länge fin ut i alla fall.

Tack för rekko häng igår! Känner fortfarande smaken av tzatsikin. Idag är den dock inte lika god.

Vet ni!? Idag är det festival!

Jag laddar som bäst upp inför min och Subbans första gemensamma besiktningsupplevelse. Därefter en sväng på kupolen (köpa öronproppar och presentpapper), bilfärd till och från bondetrakter, planerar att återkomma till blge innan kl 15.
Vad ska ni ägna dagen åt?

Hur gick det för frk Lkpg och festivaldejten?

Ses i eftermiddag!

/Marita

Kanske någon förändring?



Lördagen ser ju fortfarande lite trist ut.

Javisst var det trevligt i Midsomer i går! Jag har aldrig varit Troys största fan, men det var ju kul när han dök upp. Vad hette han den andra som var mellan Troy och Jones? Honom gillade jag bättre. Vi firade med Earl Grey och trekantiga cucumber sandwiches - mycket goda små smörgåsar som kommer att bli en tisdagstradition. Nästa tisdag kanske jag presenterar receptet i ett midsomerspecialblogginlägg. På något sätt borde ju Detective Chief Inspector Barnaby hedras!

Har inte hämtat ut bandet, så om frk Lkpg vill ha sällis så finns jag! Borde även passa på att gå förbi campingen och fiska upp en nyckel till mitt hem som tältar för tillfället. (Mitt hem tältar inte - jag syftade på nyckeln)

Fick en stor påse med beställda HMkläder igår. Kan verkligen rekommendera er att beställa grejer när ni ligger hemma och är lite lagomt omtöcknade av någon slags sjukdom. Det blir som en liten julafton! Idel bra överraskningar dock, tex en jacka som kommer att tjänstgöra under le festival!

I morgon hoppas jag att ni alla håller tummarna för Subban.

/Marita

Jag bugar för Barnaby och co

Jag höjer min cylinderhatt och bugar djupt för Barnaby och gänget. Jag är nästan mållös över hur bra Midsommer var ikväll. Småmysigt, fina lantmiljöer, intressant intrig. Och! Jag höll på att svimma av lycka när Troy kom tillbaka. Jag kom inte ihåg hur mycket jag egentligen saknat honom. Jag hoppas verkligen på en fortsättning i serien för honom.

Vad sägs om en sväng till Malu med Frkn Linköping imorgon? Det torde vara det bästa Dalarna kan bjuda på i matväg. Det näst bästa är kanske KariAnna och de har baske mig grillbuffe på torsdag lunch. När börjar banden spela på dagarna?  Ses imorrn!

/Steve


Sitter här spattig och fånflinande som ett trånsjukt popsnöre

Håkan på Allsången nu. Ger mig gåshud och en föraning om hur himla kempegrejt det kommer att bli på P&L.

Hämtade bandet ikväll och bondade samtidigt med en unge. (Då menar jag verkligen unge och inte ett tonårskid).

SOm om det inte är nog är det Barnaby ikväll.

Kunde livet vara bättre?

Tro'nte det va.

/JåA

Hmmm.



/Väder-Marita

Ser inte jättebra ut.



Men det kan ju ändra sig!

/Marita

Uppladdning.

Guten morgen!

Är Svågga på jobbet? Såg ingen svågermobil på parkeringen.

Jag har en inneboende. Ett riktigt festivalkid som på riktigt överväger att lämna bekvämligheter som rinnande vatten, soffa, dusch och värme för att flytta in på festivalcampingen redan idag. Jag har minsann aldrig känt mig så gammal och bekväm som när jag tänker på hur JOBBIGT och OBEKVÄMT det är att bo i tält, och hur GLAD jag är över att slippa. Promenerade förbi campingen igår kväll och noterade att det redan var ganska många tält uppsatta. Impressive.

Dagens väder är minst sagt ostadigt. Hoppas verkligen att det ordnar upp sig längre fram i veckan- jag vill minsann INTE köpa mig ett paraply i år igen.

Var på 30-årskalas i helgen. Kusin kapten skötte förfriskningarna, vilket (kanske inte helt otippat) ledde till att ett av kusinbarnens flickvän fick spendera den tidiga kvällen på golvet i badrummet.

/Marita

Soffsurfing.

Sitter här och knarkar inredning för fullt. Mr Aussie bönfaller mig att lämna datorn vilket aldrig har hänt förut... Har spanat soffor på Mio, blocket och Ikea. Tanken är att en tresitssoffa och en trivsam fotölj ska inhandlas. Är just nu inne på en soffa i "fyrkantig stil" (typ tvm:s), men vill samtidigt inte ha för lågt ryggstöd... Vad har bloggen för soffor och vad är för/nackdelarna med dom? Nu ska jag dregla lite till över två femtiotalsfotöljer på blocket.... ;)

/Dampan

midsommarfirandet

Hade ni en bra midsommar nu? Vad jag förstått spenderades den på olika håll i länet. 
Själv trodde jag att jag skulle få fira ensam eftersom de jag känner här skulle iväg. Men så blev det så att en kompis kompis skulle vara kvar i stan och jag hängde på denne och sambo till en kolonilott på andra sidan stan. Där var det folk jag inte alls kände (men dock kände jag igen ett par stycken). Kul att träffa nytt folk. Eftersom bussarna inte gick så sent därifrån så åkte jag hem rätt tidigt men jag var nöjd vid det laget.

/Frk Lkpg

Vädret ser inte så lovande ut, men...



/Marita

Det här måste ju ni nästan...

...gå igång på

http://www.dalademokraten.se/Nyheter/Rattvik/Anna-Arvids-kan-bli-Arets-konditor-/
Länken i klartext om den inte är klickbar ovan.
Jag har gått 1-9 med henne

//Svågga

Tjo ho...

...kanske jag som är lite stressad men är det inte någon som kan ge utryck för misdommar.

//Svågga

Golfdag!

Hej på er!

Det är inte för inte som man inte jobbar inom kommunen. På eftermiddagen ska nämligen hela personalstyrkan (ca 45 pers) ut och spela golf. Därefter middag. :-) Jag har för en gångs skull mycket att göra idag så jag skriver bara kort. Efterrätten till midsommar känns som en central punkt. Bottnarna måste dock göras en dag i förväg. Planen är att försöka fixa dem på torsdag kväll.

Ska vi ha en trupp som handlar i Blge och en som handlar sina grejer i Falun? Typ det man ska grilla, potatis, sill, sprit, sallad etc? Sen finns det ju saker som måste inhandlas på fredagen, ex Jordgubbar och bröd.

Hur tycker ni att vi ska göra?

/steve

Midsommar på fredag.

Jag funderar på att handla boost idag eller imorgon för helgen och stundande festival.
Mat funderar vi på att handla på onsdag.

Ska vi försöka dra till Rättvik vid lunch på fredag? Eller tja åtminstone tänker jag det, så det är nog mer
ett påstående än en fråga.

TvM och Marita, ska ni inte ta och hänga på med oss då?


Kommer inte bli ett sjöslag vilket det kommer bli i Leksand.
Sovplatser för er finns.

Dampan och Mr Aussie, hur ser era planer ut?

Steve, har du fixat knätoffsar?

//Svågga

Bindande kärlek

Hehe, läste lokalblaskan på nätet och såg detta. Jag trodde inte att det hände i verkligheten faktiskt :) Kan säga att jag fick mig ett gott skratt.
http://www.corren.se/archive/2008/6/15/jrejvj5itaulw3i.xml

(För er som inte orkar trycka på länken eller om länken inte fungerar: Ett par som kryddat sitt kärleksliv genom att sätta fast varandra i handbojor. Sen kunde de inte komma loss, trots ett TREDJE person i huset. Så polis fick tillkallas.)

För övrigt: Snaaaaart Peace and love. Kommer att bli skoj.

/Frk Lkpg

Trauma...

...jag vet inte ens hur jag ska ta mig tillbaka, hur går det för dig JåA?

//Svågga

Spännande och bra dag idag?!?!

Dagen till ära är jag iklädd kostym. Fantastiskt bekvämt plagg på alla sätt. Varför har man inte ett jobb där man kan ha det oftare? Många kvinns på skolan kör med folkdräkt, ett grepp som jag funderar på till nästa år. Kanske en från svåggaland. De är ju rätt snitsiga. Undrar om det skulle skapa uppmärksamhet på tåget och när jag cyklar genom stan.

Klockan åtta ringde de från det jobb jag sökt så jag ska på intervju på onsdag. Spännande men ack så sent! Undrar när det blir klart i så fall. Jag gissar på långt efter midsommar.

Idag så kommer jag inte att sitta vid datorn efter 10 så om det dyker upp planer på Malu eller liknande så är jag glad om nån messar eller ringer.

/Steve

P&L-biljett-/er säljes !!!Sålda!!!

!!!Sålda!!!

En eller två biljetter säljes. Alla 3 dagar. Ej camping.
Säljes för att de inte behövs.

Vet ni någon som är intresserad?

//Svågga

Festivalstämning efterlyses

För de bloggare/hangarounds som ska på festival här i staden nästnästa vecka så kommer här ett upprop/efterlysning från några långväga gäster. Fröken Kanel och Frk Lkpg diskuterade nyligen hur de skulle lyckas få till en bra festivalstämning utan att bo i tält, och kom fram till att blandband skulle kunna funka!

Vilka låtar vill ni ha med? (schlager är bannlyst!)

Jag tänker mig:
Shane McGowan - Hästpojken
Visit to Vienna - Sahara Hotnights
Kom igen Lena - Håkan

Om jag bara får välja tre. Hur många får man välja?

/Marita

Ps. När det åker förbi ett tåg på järnvägen här utanför så skakar min soffa.

Living on my own

Hoppas att du mår bättre idag Marita.

Igår var jag oerhört effektiv på dagen men ack så seg på kvällen. Jag skyller det på konferens innehållande fyra glas vin, drink, whiskey, rom. ilken mat sedan då, fika och värsta luncherna. Liten frullebuffé men som uppvägdes av hög kvalitet (hembakat bröd som skulle fått Steves ögon att tåras). Middagen besod av morotsoppa, tunnbrödrulle, reninnanlår med poptatiskaka och himmelsk rabarberdessert och chokladtryfflar. Gårdagen avslutades med kladdkaka och på konferensrummet fanns ständigt godis, frukt och nötter.

Vilketn match sedan! Vinsten firades med nattdopp i Siljan. Kul, bara det att jag glömde kvar bikinin på badrummets torkställning (surprised anyone?).

Annars är livet lite mer misärigt än vad jag egentligen vill tillstå. Imorse spelades "Kom Kampsång" - det var bra.

/JåA


Wonderful!

Vilken tevekväll!

Det är inte det att jag har kollat mkt på tv i afton, tvärtom. Men de få stunder jag har slängt ett öga på burken har varit välvalda (slumpmässigt dock!).

GävleDala - stort inslag med KEN SWEDENBORG!

Repris av Ensam mamma söker - råkade byta kanal PRECIS när den bakfulle snubben öppnar dörren halvnaken på båten och missar en dejt med Lenita. Det är även i detta avsnitt som Stigson gör entre, vill jag minnas.

/Misärmarita. Som enligt läkaren lider av antingen blindtarmsinflammation eller maginfluensa.

MM rapporterar!

Har fått tid på vårdcentralen nu iaf. Om EN OCH EN HALV TIMME!! Det kanske inte låter som en lång lång tid, men jag ska säga er att det är det. Inte för att jag är dödssjuk eller så, tvärtom så börjar mina symptom ge med sig. Däremot skulle jag gärna besöka det lilla damrummet, men det får jag inte eftersom jag ska lämna ett urinprov på vårdcentralen. Fan.

Nåväl, för att fördriva tiden tänkte jag rapportera lite från helgens båtresa.

Bussresan ner, helt okej. Inga skandaler alls att tala om. Möjligen blev det drygt i Uppsala när den dittills svala och lugna bussen fylldes upp av skräniga barnfamiljer och fan och hans moster. Till exempel så satt vi mittemot en JÄTTEKVINNA. Den största människan jag sett faktiskt. Hon talade högljutt med sin väninna om att hon minsann inte var någon atlet. Nähä.

I den där långa glaskorridoren på väg till båten började det bli lite extra roligt. Vi gick bakom ett fyllo som vid tillfället var iklädd blanka lårkorta vita shorts (typ fotbollsshorts), smutsiga gymnastikskor och felknäppt gul skjorta. Inget bagage hade han. Karln var väldigt berusad (som ni säkert förstår av epitet fyllo). När vi en stund senare spottade honom ute på däck hade han hängt av sig skjortan. Dessutom ramlade han i en trapp. Sedan såg vi honom inte mer, jag förutsätter att det var för att han spenderade resten av resan i en fyllecell, alternativt sovandes i sin hytt. 

Våran hytt var mkt tjusig, med fönster utåt och i badrummet fanns golvvärme!

Dags för buffé! TVM drack fem glas vin och tre glas öl, moi sörplade i sig fyra glas vin. Därefter tog vi en kanske lite väl inspirerad shoppingrunda i tax freen. Bland annat en flaska rosé som vi drack upp i hytten under en lite för kort stund.
Nästa alkoholintag blev på Fun Club, där undertecknad drack en strawberry daiquiri och TVM jack&coke. Nästa stop för förfriskningar blev en muggig pub där jag köpte en äcklig drink vid namn solsting (som jag inte drack upp) och tvm fick för sig att öl + jägershot skulle vara gott. Sedan skulle det ju vara kul att gå ut på däck! Upp i hytten för att hämta en varmare tröja. På vägen ner igen hittade TVM en raggare som stod ensam utanför sin hytt. TVM och raggaren stod en bra lång stund och pratade om raggarens bil (tråkigt tråkigt) och raggaren visade bilder ur sin mobil. Raggarens pappa låg synlig inne i hytten och sov. 

Dag två.

Väckarklockan ringde kl 7, dags för frukostbuffé! Ingen av oss var som ni säkert förstår speciellt pigga. Men vi kämpade oss tappert upp för att sitta och peta i väl tilltagna buffétallrikar. Tack och lov var det i en annan frukostbuffé än den som serverade ett glas mousserande... 

Resten av dagen gick i bakfyllans tecken. Frampå eftermiddagen tog vi oss upp på däck och satt i solen och kollade in tjusiga skärgårdshus ett tag. 

/MM.

Idag går våra tankar till MM...

...hoppas du trots allt får en fin dag, hör av dig om det är något Misär-Marita.

//Den ensamme vandraren aka Swoogie

Jag kräks...

...på riktigt alltså. Fy fan nu har Blondinbella fått en timme på P3, hur fan kan hon vara PublicService.

Åååååååååååååååååååååå, ta fram raklbaden.

Hon är fan värre än en blöja i strandbrynet.

//Svågern

Imba på bonnespotting

Igår mötte jag den unga värmlänningen från förra säsongens Bonde söker...på sta'n här i Sloköping. Glädjeskuttet var impnerande.

Nu har jag en talang förutom den att jag är kanoners på att gå barfota, nämligen att se bonnedeltagare i Sloköping.

Förövrigt stod jag i KÖ in till systemet igår!!!

/JåA

Det ser ut att vara en ny blogg.

Hur blir det med häng idag då?

//Svågga

Stoppa pressarna!

Jag har just tagit emot en ansökan om jobb här. Killen är tjeck och har tävlat i konståkning. 5 ggr i EM och 2 ggr i VM!!!!!!!! Mer info kommer. Är nån exalterad?

/Steve

Vad är en resursskola?

Är det samma sak som särskola?

http://www.dalademokraten.se/Nyheter/Borlange/Sydde-sina-balklanningar/

//Fetto-Svågga

EDIT: Ny länk

Om ni skulle ta studenten...

...vad skulle ni då vilja ha i present?

Jag måste hitta på nåt till festival-kidset Rebecka, 19 år, som tar studenten i morgon. Hur svårt som helst ju! Tänker att det ska vara något användbart och lite tidlöst. Vanliga studentpresenter brukar ju vara skålar och sånt har jag för mig, därför går mina funderingar lite mot  Filippa K-muggar från Rörstrand... men kanske något lite roligare också.

Efterlyser tips!

/Marita

Trökigt inlägg men det är varmt

Ergo: min hjärna fungerar icke.

Jag har också badat i helgen och det var inte alls så kallt (inte is på ytan iaf) och jag kan med gott samvete säga att jag badade eftersom jag simmade, säkerligen, 25 meter.

Idag har det varit hurtighet på högnivå, sprang i Mellsta. Gick trögt. Självförtroendet var lågt därefter.

Blev det ngt Mellsta för dig idag Marita? (Tackar för länken på pöjkarna btw).

Tackar också för rekko häng igår. Jag köpte ett glas vin (i realiteten två faktiskt) för 55 kr och dricksade 30 kr. Så värt det.

Ah, fick mig en mjukglass på BK igår. Himmelskt god.

Annars går ju söndagen i misärens tecken, ja, jag är ju iaf inte stolt över att vara svensk medborgare. Förlust i BÅDE fotbollen och handbollen. (Ja, jag vet att detta genererar noll intresse från alla andra utom HdB).

Ah, ser fram emot en vecka med mkt skvaller från sekten. Bland annat.

/JåA

Summertime.

Igår tog jag och fröken T årets premiärdopp ute. I en sjö som heter Lången. Bildbevis finns :) För skeptikerna kan jag meddela att det faktiskt var VARMT i vattnet!!!
Idag ska vi dit igen och fila på brännan och på tisdag blir det tamejtusan Stångstjärn på kvällen om det inte är snöstorm.... Nån mer som är på?

Poss från Dampan and the Lesbian crowd 


Igår kväll var vi på...

...Malu Igen och det var rekko, vi hade redan grillat hemma så vi skulle bra ut och drinka lite. Det var jag, HdB, JåA, Marita och TVM. Vi fick ett bord och beställer in det vi vill ha. Men vi fick en lite överraskning också. Se bilden :)


image109

Denna lilla brödbonanza gjorde att vi alla tänkte på dig Steve
På Malu gör de alltid allt rätt.

Jag nämnde min förestående 30-års fest och de började planera direkt :)

Läs mer om mitt/vårt favvohak här
http://www.dt.se/nyheter/article86372.ece



Från vänster Mauro, Laila och Luca

Malu är det bästa stället i Borlänge och det är jävligt bra :) Så alla som läser denna blogg. GÅ DIT OCH ÄT!!! :)




En liten notis från Aftonblaskan.

Det handlar om en stand-up show i Stockholm där Björn Gustafsson medverkade.

? Vi hade inte tänkt ha så mycket vakter, men vi märkte till slut att det inte skulle gå. Så vi fick tvångsinkalla alla vi kände som har lite biceps och kampsportsutbildning, säger Öqvist.

Då ställer sig Svågga frågan, vad händer om en liten 14-årig tjej kommer för nära med en mobilkamera, ska deras vän Hulken då karata ihjäl henne? Varför inte kalla in lite vakter med biceps och sociala skills som lämnat grottstadiet. Säkert var det så att Jakob Öqvist inte menade det han sa, det gör dom aldrig :)

//Svågga